Canavara müebbet

Beş aylık Sudenaz'ı ağlıyor diye bacaklarını ısırıp başına biberonla vura vura öldüren öz babaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2011 Güncelleme 21 Haziran 2011, 00:00
Canavara müebbet

İÇİNDEKİLER

Tüyler ürperten vahşet, 11 Ocak 2011 günü İstanbul Bağcılar'da yaşandı. Polis, ihbar üzerine Kırdak ailesinin yaşadığı evi bastı. Henüz 5 aylık olan Sudenaz'ın rahatsızlığı sebebiyle ağlamasına sinirlenen öz babası tarafından biberonla dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Adli Tıp'ta yapılan otopside, minik yavrunun kafatasında çok sayıda kırık ile bacaklarında ısırıklar tespit edildi. "Beyin kanaması ve doku harabiyeti sonucu öldüğü" raporu verildi. Otopside Sudenaz'ın ağlamasının nedeni de ortaya çıktı. İltihaplı bronşit... Korkunç gerçek ortaya çıkınca gözaltına alınan annebaba hakkında Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Jet hızıyla soruşturmayı bitiren savcı iddianamesinde cani baba Ahmet Kırdak'a "canavarca hisle kasten çocuğunu öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Anne Hatice Kırdak için de "bebeğe karşı koruma ve gözetim yükümlülüğünü yerine getirmediği" gerekçesiyle 25 yıl hapis cezası talep etti.

ISIRARAK SEVİYORMUŞ
Tutuksuz yargılanan Hatice Kırdak eşini suçlarken şunları söyledi: "Ben evde yokken çocuğa sürekli şiddet uyguluyordu. Bana da 'Seni öldürdürürüm, anneni öldürürüm. Kimseye birşey söylemeyeceksin' diyordu. Bebeğin ayaklarında ve burnunda morluk görüyordum. Sorduğumda 'ısırarak seviyorum' diyordu."


Osman ASİLTÜRK - Neslihan KESKİN