Önder Turacı Galatasaray'a mı?

Fenerbahçe yönetiminin elden çıkarmayı düşündüğü Önder Turacı, sarı-lacivertli takımın ezeli rakibi Galatasaray'a mı gidiyor?

Giriş Tarihi 09 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 09 Ocak 2010, 15:05
Önder Turacı Galatasaray’a mı?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin satış listesine koyduğu Önder için Galatasaray harekete geçti. Disiplinsiz davranışlarından dolayı Aziz Yıldırım'ın gözünden düşen milli oyuncunun transferi için Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel'in Önder'le diyaloğa geçtiği iddia edildi.

Fenerbahçe'den ayrılmayı istemeyen ancak verilen karara saygısı olduğunu söyleyen Önder'in, İngiltere, Fransa ve Rusya'dan önemli teklifler aldığını fakat Galatasaray'ın bu teklifi karşısında Türkiye'de kalmaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

TAKVİM.COM.TR ÖNDER'İN F.BAHÇE'DEN AYRILACAĞINI 1 AY ÖNCE YAZMIŞTI-İŞTE O HABER

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Milli takıma kadar da yükselen Fenerbahçeli futbolcunun transferi gerçekleşmesi durumunda, Galatasaray bir taşla iki kuş vuracak.

Gol yollarından etkili olan ancak savunmasında ciddi problemler yaşayan Cimbom, Önder'in transferiyle rahat bir nefes alacak. Savunmadaki bu aksaklık için yabancı bir transfer yapmayı düşünen yönetim böylece bu yabancı hakkını başka mevkilere saklayacak.

FENERBAHÇE'NİN EFSANE FUTBOLCULARI

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

GALATASARAY'IN UNUTULMAZ FORMALARI

GALATASARAY'IN UNUTULMAZ FUTBOLCULARI

GALATASARARAY YALANLAMIŞTI

Daha önce de Galatasaray'ın Önder'le ilgilendiği haberler basına sızmış fakat yönetim bu haberleri kesin bir ifadeyle yalanlamıştı. Dün, Önder'i kadroda düşünmediğini resmen açıklayan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu davranışı Galatasaray'ın iştahını kabarttı. Sarı-kırmızlı yönetimin bu transferdeki en büyük engeli ise Fenerbahçe Yönetimi'nin belirlediği yüksek bonservis ücreti.

MENAJERİ İSYANDA

Radyospor'a açıklama yapan Önder Turacı'nın menajerlerinden Hasan Çetinkaya, "Fenerbahçe, Önder'i kadroda düşünmüyor, ama yüksek bir bonservis ücreti ortaya koyuyor. Madem düşünmüyor, gitmesi için kolaylık sağlamalı. Hem kadroya almamak hem de bonservisini yüksek tutmak mantıklı değil" şeklinde dert yandı.

ÖMER SÜT-TAKVİM.COM.TR