takvim.com.tr 1 ay önce duyurmuştu

Dün, Türkiye Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde Kazım ile Önder hakkında yaptığı açıklamayı konuştu. Çünkü bu açıklama alışılagelmiş türden değildi.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 09 Ocak 2010, 15:39
takvim.com.tr 1 ay önce duyurmuştu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü, Kazım Kazım ve Önder Turacı'nın, takım kadrosunda düşünülmediğini ve bu futbolculardan kendilerine kulüp bulmalarının istendiğini ilk kez açıkladı.

EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ

FENERBAHÇE'NİN EFSANE FUTBOLCULARI

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

'Bilgilendirme' başlığıyla yapılan açıklamayı görenler, bu açıklamanın detaylarını okurken şaşkınlıklarını gizleyemedi. İfade aynen şöyleydi:

''Futbolcularımız Colin Kazım ve Önder Turacı ile ve menajerleriyle tüm görüşmeleri sportif direktörümüz Sayın Aykut Kocaman gerçekleştirmektedir. Bu görüşmelerde adı geçen futbolculara şu anda takım kadrosunda düşünülmedikleri ve kendilerine kulüp bulmaları söylenmiş, aksi takdirde sözleşmelerinin sonuna kadar Fenerbahçe'nin sporcusu olarak devam edecekleri ifade edilmiştir''

"ÖNDER TURACI GALATASARAY'A MI" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

ÖNDER'İN AYRILIŞINI İLK BİZ DUYURDUK


En doğru haberi okuyucusuna aktarmaya çalışan takvim.com.tr, Önder Turacı'nın Aziz Yıldırım tarafından Fenerbahçe'den gönderileceğini 12.05.2009 tarihinde yazdı. takvim.com.tr, Önder'in başına gelen 'banyo kazası'ndan, çok değil, birkaç saat sonra aldığı bu bilgiyi okuyucularıyla paylaşarak çok önemli bir habere imza atmış oluyordu.

İŞTE ÖNDER'İN FENER'DEN AYRILACAĞINI BELİRTEN O HABER-TIKLA