Kavgada söylenmeyecek söz!

Şahan Gökbakar, yıllar önce dizisinde oynamak için yanına gittiği ancak ilgi görmediği yapımcı Birol Güven ile bir televizyon programında buluştu.

Giriş Tarihi 05 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 05 Mart 2010, 12:05
Kavgada söylenmeyecek söz!

İÇİNDEKİLER

İntikam almak için yemin ettiğini söyleyen Gökbakar, "Birol Abi yetenek harcama konusunda meşhurdur" dedi.

"MEDYATİK"
programına geçtiğimiz gün komedyen Şahan Gökbakar ve yapımcı Birol Güven konuk oldu. Gişe rekorları kıran "Recep İvedik" filminin senaryosunu yıllar önce Sinan Çetin, Necati Akpınar ve Ezel Akay başta olmak üzere çeşitli yapımcılara götürdüğünü ancak kimseye beğendiremediğini söyleyen Gökbakar, Güven'le ilgili bir anısını da anlattı:

"Üniversiteyi bitirmiştim, yeni oyuncuydum ve bir yerlerde kendimi göstermek istiyordum. Annemin bir arkadaşı, Tamer Karadağlı'nın akrabasıymış. Telefonlar edildi ve ben Tamer Abi vasıtasıyla Birol Güven'le görüşmek için stüdyoya gittim. Tamer Abi 'Şahan benim akrabam, İstanbul'a yeni geldi, çok yetenekli bir oyuncu' diyerek beni onunla tanıştırdı. Ama Birol Güven sadece kafasını kaldırıp 'Hıı evet' dedi. Bu kadar... Ben boş boş bakakaldım, kendimi çok kötü hissettim. Günler geçti, ben 'Çocuklar Duymasın'da bölüm oyuncusu olmayı beklerken, bir baktım Tamer Abi'nin şoförü dizide oynuyor! 'Birol Güven, elbette senden bunun intikamını alacağım' diye yemin ettim. İşte gün, bugündür! Özellikle bu programı tercih ettim karşına çıkmak için. İşte böyle yapımcılar yetenekli gençleri harcıyor.

Birol Abi de yetenek harcama konusunda meşhurdur!" Gökbakar'ı kahkahalarla dinleyen Birol Güven'in ünlü komedyene yanıtı ise ağır oldu: "Demek ki 'Bundan olsa olsa Recep İvedik olur' diye düşünmüşüm!"


İZMİR'İN ÜNLÜ GÜZELLERİ

GENÇ SEVGİLİNİN DAYANILMAZ CAZİBESİ

EN ÇOK ONLAR ARZULANIYOR

İSTANBUL'UN SEMT İSİMLERİ NEREDEN GELİYOR

ÜNLÜLERİN 2010 KARARLARI