Baransu paranoyaya bağladı

Taraf yazarı Mehmet Baransu 'yok artık' dedirtecek bir tweet attı. Baransu, Avcılar'da yaşanan üst geçit faciasının nedenini, İBB'nin Fatih Koleji'ne ait olmamasına rağmen okul bahçesi olarak kullandığı alana yol yapma kararına bağladı.

Giriş Tarihi 03 Eylül 2014, 00:00 Güncelleme 03 Eylül 2014, 17:08
Baransu paranoyaya bağladı

İÇİNDEKİLER

Gülen örgütünün tetikçi gazetesi Taraf'ın yazarı Mehmet Baransu akla hayale sığmayan skandalına imza attı. Avcılar'da yıkılan ve 2 kişinin öldüğü üst geçit faciasının nedenini, İBB'nin Fatih Koleji'ne ait olmamasına rağmen okul bahçesi olarak kullandığı alana yol yapma kararına bağladı. Baransu, bu olayı 'Kadir Topbaş'a Allah'ın imtihanı' olarak değerlendirerek, Gülen örgütüne ilahi kutsiyet yüklemeye çalıştı.

İşte Baransu'nun akıllara zarar tweet'i



KAZANIN SEBEBİ
Avcılar'da yaşanan ve 2 kişin hayatını kaybettiği kazada, üst geçitin altında geçen tankerin damperini kapatmaması sonucu yaşandı.

FATİH KOLEJİ'NDEN GEÇECEK YOL PROJESİ
Konuyla alakalı İBB Başkanı Kadir Topbaş şu açıklamayı yapmıştı: 'Merter'deki Fatih Koleji bahçesinden yol geçirilmesi sorulan Topbaş, bu konuda ön yargılı olmadığını, bir okulun, eğitim alanının, çocukların yetişme alanının da düzgün olması gerektiğini söyledi. Topbaş, "Bu durumu sordum. Bana aktarılan şu; planlarda yol olarak terk edilen yolun okul tarafından kullanıldığından bahsediliyor. Tabi trafiği etkileyen yolun açılıp trafiği rahatlatması gereken esasında yol olan bir alanın ihtiyaca bugüne kadar trafik yoğunluğu olmadığı için adım atılmamış. Ama yol olarak planlarda olan bir alanın artık yola katılması gerektiği yönünde çalışmalar yapılıyor. Şunu açıkça söyleyeyim; ön yargılı değil. Burada bir ihtiyaç varsa öncelikler ortaya konulur. Maalesef biz okullarımızı bile doğru nitelikli alanlarda kurmadık. Yol da birinci öncelikli. Farklı niyetler yok. Mümkün mertebe sıkıntı vermeden nasıl çözüleceğine bakıyor arkadaşlarımız."

Kaynak: Takvim İnternet