TIMELINE

27 Mart 2019
Yapan yandı! Ceza geliyor
Cuma günü kurlarda gerçekleşen spekülatif atak sonrası Türk Lirası’na karşı açık pozisyonda olan bankaların, pozisyonlarını kapatmadığı ve cezalarla karşı karşıya kalabilecekleri ifade edildi.
27 Mart 2019
İzmir'deki kanlı infazda sır perdesi aralandı
İzmir’in Konak ilçesinde, 26 yaşındaki Ajlan Emir, miras paylaşımı nedeniyle aralarında husumet bulunduğu belirtilen kuzeni tarafından, av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.
27 Mart 2019
Meteoroloji'den o bölgeye kar uyarısı
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşlar tarafından merak edilen bu soruya yanıt verdi. İnternet sitesi üzerinden yapılan yeni tahminlere göre bugün Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Erzincan, Bingöl, Muş ve Ağrı çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl? Kar yağacak mı? Yağmur yağacak mı? İşte 27 Mart 2019 Türkiye geneli hava durumu...
27 Mart 2019
Haliç Köprüsü’nde zincirleme kaza!
Haliç Köprüsü'nün Edirne istikameti, 3 otobüsün çarpışması sonucu bir süre trafiğe kapandı.
27 Mart 2019
Bakan Albayrak: Sizden isteğimiz...
Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen "Büyük Trabzonlular Buluşması"nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin tarihinde görmediği uluslararası ekonomik operasyonlara maruz kaldığını dile getirdi. Albayrak,"Sizden isteğimiz büyük ve güçlü Türkiye yolculuğunda Cumhurbaşkanımızla dimdik, omuz omuza yürümenizdir." dedi.
27 Mart 2019
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail'e ait savaş uçakları, Refah kentinin doğusunda Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait saha kontrol noktasını bombaladı.
27 Mart 2019
Malatya'da üst üste iki deprem!
Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, art arda 2 deprem meydana geldi. 5 dakika arayla meydana gelen depremlerin büyüklükleri 3.8 ve 3.6 olarak kaydedildi. Depremlerde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, Malatya kent merkezi ve çevre ilçelerden de hissedildi.
27 Mart 2019
Paul Dawkins kimdir?
Galatasaray ve Türk basketbol tarihinin efsane isimlerinden Paul Dawkins hayatını kaybetti. Yaşanan bu üzücü olayın ardından insanlar Paul Dawkins kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Paul Dawkins kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte detaylar...
27 Mart 2019
Zengin ve Yoksul ne zaman başlıyor?
ATV ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor. Zengin ve Yoksul oyuncuları ve konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Zengin ve Yoksul ne zaman başlıyor? İşte ATV ekranlarının yeni dizisine dair detaylar...
27 Mart 2019
31 Mart seçim yasakları nelerdir?
Seçim yasakları yerel seçimlere az bir zaman kala vatandaşlar tarafından araştırılan konuların başında yer alıyor. Peki, 31 Mart seçim yasakları nelerdir? Seçim yasağı ne zaman başlıyor sorusuyla ilgili detayları YSK açıkladı.