TIMELINE

26 Mart 2019
CHP'li adaydan terörist cenazeleriyle ilgili skandal açıklama
CHP'den Of Belediye Başkan Adayı olan Hilmi Saral, Halk TV'de katıldığı bir programda skandal bir açıklamaya imza attı. CHP ile terör örgütü PKK ilişkisinin ne durumda olduğunu bir kez daha gözler önüne seren açıklamada Saral, "terörist cenazesine katılmak insani bir durumdur." diyerek terörü meşrulaştırma çabası içerisine girdi.
26 Mart 2019
Çanakkale'de göçmen faciası! Kayıp ve ölüler var
Son dakika haberine göre Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan bir teknenin batması sonucu 4 kişinin cesetlerine ulaşıldı, bir kişi ise kayboldu.
26 Mart 2019
Hırsızlık için bunu da yaptılar! Akılalmaz olay
Adana'da hırsızlık yapmak isteyen iki şahıs, gözlerine kestirdikleri tek odalı evin tuvalet penceresinden içeri girdi. Ses üzerine uyanan evdekiler hırsızlardan birini yakalarken, kaçan diğer şahıs ise polisler tarafından yakalandı.
26 Mart 2019
Meteoroloji'den sağanak uyarısı
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşlar tarafından merak edilen bu soruya yanıt verdi. İnternet sitesi üzerinden yapılan yeni tahminlere göre bugün yurdun büyük bölümünde güneşli havanın hakim olacağı belirtilirken, perşembe gününden itibaren yurdun yeni bir yağışlı hava dalgası altına gireceği bildirildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl? Yağmur yağacak mı? İşte 26 Mart 2019 Türkiye geneli hava durumu...
26 Mart 2019
Venezuela bir kez daha karanlığa gömüldü
Geçtiğimiz günlerde enerji sistemindeki arızanın giderildiğini duyuran Venezuela, yeniden karanlığa gömüldü. Başkent Caracas'ın önemli bölümünün yanı sıra ülkenin 15 eyaletinde bölgesel elektrik kesintileri yaşanıyor.
26 Mart 2019
Adana'da korkunç olay! Sevgilisine dehşeti yaşattı
Adana'da hakkında uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi sevgilisinin evine tırmanarak camdan girdi. Türkmenistan uyruklu olan Selbi B. karşısında Şamil Y.'yi görünce korkudan çığlık attı. Elinde bıçak bulunan Şamil Y: sevgilisini ve kendisini yaraladı.
26 Mart 2019
Eski İstanbul'dan nostaljik fotoğraflar
Yıllar önce İstanbul'un dört bir yanında çekilen fotoğraflar görenleri hayrete düşürüyor. İşte eski İstanbul'dan nostaljik fotoğraflar...
26 Mart 2019
"En değerli hazine bu olsa gerek"
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kütüphaneler haftasıyla ilgili paylaştığı videoyu paylaşarak, 'Bir yazar çocuğu olarak kitabın, evdeki kütüphanenin ne kadar değerli bir miras olduğunun farkına erken yaşta vardım. Bir babanın evladına bırakabileceği en değerli hazine bu olsa gerek.' dedi.
26 Mart 2019
Gece yarısı korku dolu anlar! Bileklerini kesti...
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bunalıma giren bir gencin üst geçide çıkıp aşağıya atlayacağını söyleyen şahıs ekipleri harekete geçirirken, vatandaşlar olayı film seyreder gibi izledi. Daha sonra hava yastığının üzerine atlayan şahıs hastaneye kaldırıldı.
26 Mart 2019
ABD'den 'güvenli bölge' açıklaması
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Türkiye ile Suriye'de güvenli bölge üzerinde çalıştıklarını belirterek, "Türkiye ile üzerinde çalıştığımız şey, Türkiye sınırı boyunca belirli bir mesafede YPG'nin olmadığı güvenli bir bölge kurmaktır." dedi.