TIMELINE

20 Mart 2019
10 gündür haber alınamayan emekli astsubay...
İstanbul Beşiktaş'ta 5 katlı binanın birinci katındaki daireden gelen ağır kokudan şüphelenen vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler içeri girdiklerinde 74 yaşındaki emekli astsubay Mehmet Ünal'ın cansız bedeniyle karşılaştılar.
20 Mart 2019
"Hayalet" Ankara'da yakalandı!
Ankara'da suç örgütü kurmak ve yönetmek, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kasten öldürme olmak üzere 14 ayrı suçtan aranan "hayalet" lakaplı İ.B, polisin kurduğu özel ekip sayesinde yakalandı. İ.B'nin yakalanmamak için kendisine kağıt toplayıcı süsü verdiği, değişik marka ve model araçlar kullandığı, genellikle geceleri dışarı çıktığı ve bu yöntemlerle 8 yıldır firari olarak saklandığı tespit edildi.
20 Mart 2019
İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre hafta başından itibaren artan sıcaklıklar etkisini göstermeye devam edecek. Peki, İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İşte 20 Mart hava durumu raporu...
20 Mart 2019
Adana'da hastane yangını!
Adana Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp fakültesi Balcalı Hastanesi'nin evrak kısmında çıkan yangın hasara neden oldu. İtfaiye ekiplerinin yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışmaları sürüyor.
20 Mart 2019
Tek kelimeyle dehşet!
Ataşehir'de, maaşını vermediği gerekçesiyle imam nikâhlı eşi tarafından feci şekilde dövülen kadın, hastanede tedavi altına alındı.
20 Mart 2019
Belediye başkan adayına silahlı saldırı
İzmir'in Selçuk ilçesinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, seçim çalışmalarının ardından evine girerken silahlı saldırıya uğradı. Olayda sol bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Başterzi, hastaneye kaldırılırken kaçan saldırgan A.Y., ise kısa süre sonra polise teslim oldu
20 Mart 2019
İsrail Batı Şeria'da ölüm saçtı
İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu Batı Şeria'da 2 Filistinli şehit oldu.
20 Mart 2019
Yerli İHA Bayraktar Ukrayna'da test edildi
Ukrayna’nın Türkiye’den aldığı ‘Bayraktar TB2 İnsansız Hava Aracı’, ülkedeki ilk test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.
20 Mart 2019
Ozan Kabak için Real Madrid iddiası!
Real Madrid'in stoper transferi listesine Stuttgart'ta forma giyen Ozan Kabak'ı aldığı iddia edildi.
20 Mart 2019
Yeni havalimanına nasıl gidilir?
Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'na taşınmaya sayılı günler kala sosyal medya hesabından bilgilendirmeler yapmaya başladı. İstanbul Havalimanı'na nasıl gidileceğini gösteren bir klip yayınladı. Bilgilendirme klibinde kentin farklı noktalarından havalimanına olan uzaklıklar belirtildi. Taksim ve Bakırköy 44, Kadıköy ise 55 km. Havalimanına yolcu taşıyacak otobüs hatları da ayrıntılı olarak belirtildi.