TIMELINE

21 Mart 2019
Şişli'de korku dolu anlar!
İstanbul Şişli'de bir binanın üçüncü katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, 3 kişi dumandan etkilendi. Yangın çıkan dairenin balkonunda mahsur kalan iki Suriyeli kadın itfaiye tarafından kurtarıldı. Ev sahibi olduğu öğrenilen bir kişinin ise yangın çıkan dairede bulunan kiracılarına kapıyı açmaları için dakikalarca bağırması dikkat çekti.
21 Mart 2019
İstanbul'da korkunç son!
Maltepe’de bir şahıs henüz bilinmeyen bir şekilde 4 katlı apartmanın 3. katında bulunan balkondan düşerek hayatını kaybetti.
21 Mart 2019
15 Mart'ta tarihimiz sonsuza dek değişti
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, Christchurch kentindeki iki camide 50 kişinin hayatını kaybettiği, 50 kişinin de yaralandığı terör saldırısının ardından yarı otomatik askeri tarz ve saldırı silahlarının yasaklandığını duyurdu.
21 Mart 2019
AYM'den 5 siyasi parti için flaş karar!
Anayasa Mahkemesi'nin bazı siyasi partilerin 2017 yıllına yönelik mali denetimine ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yüksek Mahkeme, 5 siyasi parti hakkında mali denetimlere ilişkin yükümlülükleri yerine getirmedikleri gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
21 Mart 2019
İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Denizli çevreleri, Muğla'nın doğu ve Burdur'un batı kesimleri ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, gece saatlerinden sonra ise Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Peki, hafta başında yükselen sıcaklıklardan sonra serin bir havanın etkili olduğu İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İşte 21 Mart 2019 Pazartesi hava durumu tahminleri...
21 Mart 2019
Tüm dünyada ışıklar bir saat kapatılacak...
İklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla "Dünya Saati” etkinliği kapsamında aralarında İstanbul'daki önemli adreslerin de olduğu mekanlar 1 saatliğine ışıklarını kapatacak. Ülkemizde, WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) öncülüğünde gerçekleştirilecek “Dünya Saati 2019” etkinliği, bu yıl 6 Nisan Cumartesi günü, 20.30 – 21.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
21 Mart 2019
KDV ve ÖTV indirimleri uzatıldı mı?
KDV ve ÖTV indirimleri 31 Mart'ta sona erecekti. Şimdi vatandaşlar KDV ve ÖTV indirimleri uzatıldı mı sorusuna yanıt arıyor. Peki, KDV ve ÖTV indirimleri ne kadar uzatıldı? İşte detaylar...
21 Mart 2019
Mersin'de dehşet evi! Katliam yaptı
Mersi'in Toroslar ilçesinde, Selim D. (33), annesi Ayni (55) ile babası Gaffar D.'yi (60) bıçaklayarak öldürdü. Çiftin diğer oğlu Yunus D'nin de geçen yaz intihar ettiği öğrenildi.
21 Mart 2019
THY'den o iddialara yalanlama
Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Türk Hava Yolları Satılıyor" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
21 Mart 2019
Gece yarısı müjde geldi... 9 ay uzatıldı!
Son dakika... 31 Mart tarihinde sona erecek ÖTV ve KDV indirimi, Cumhurbaşkanı kararıyla 31 Aralık 2019 tarihine uzatıldı.