TIMELINE

15 Mart 2019
Yerli otomobilin lansman tarihi belli oldu
Yerli otomobilin CEO'su olan Mehmet Gürcan Karakaş, proje ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Karakaş, "2022'nin ortasında dış dünyadaki araçlar yavaş yavaş piyasaya girmeye başladığında biz de elektrikli aracımızı piyasaya sürmeye başlayacağız. Ve buradaki araç 3'üncü seviyeye hazır otonom (sürücüsüz) bir araç olacak." dedi.
15 Mart 2019
Yeni Zelanda nerede? ChristChurch nerede bulunuyor?
Yeni Zelanda'da camiye yapılan silahlı saldırının ardından vatandaşlar Yeni Zelanda'nın nerede olduğunu araştırmaya başladı. Peki saldırının olduğu Yeni Zelanda nerede? ChristChurch harita üzerinde nerede yer alıyor? İşte Yeni Zelanda'nın harita üzerindeki konumu ve ChristChurch şehriyle ilgili merak edilen bazı bilgiler...
15 Mart 2019
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 15 Mart 2019 Cuma gününe ilişkin son dakika hava durumu tahminleri geldi. İnternet sitesinden yapılan duyuruya göre bugün yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Tekirdağ çevrelerinin yağışlı geçeceği uyarısı yapıldı. Peki bugün hava nasıl olacak? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İzmir'de ve Ankara'da bugün hava nasıl olacak? İşte 15 Mart 2019 Cuma hava durumu tahminleri...
15 Mart 2019
Boeing zor durumda
Boeing 737 MAX'in 5 ayda 2 kazaya karışmasının ardından hava sahasını uçuşa kapatan ülke sayısı 40'ı aştı. Ürettiği yolcu uçakların yüzde 70'ini MAX'in oluşturduğu Boeing ekonomik olarak zor duruma düşerken, şimdiye kadar verilen 4 bin 600 siparişin de iptal edilmesi bekleniyor.
15 Mart 2019
Adana'da feci kaza! Motorsiklet ile otomobil çarpıştı
Adana'nın Seyhan ilçesinde bir otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kaza sonrası motosikletin sürücüsü yaralanırken, hız sınırının 50 olduğu bölgede motosikletin hız göstergesinin 80'de takılı kaldığı görüldü.
15 Mart 2019
Yeni Zelanda'da camiye silahlı saldırı
Son dakika haberine göre Yeni Zelanda'da bulunan ChristChurch ilçesindeki Al Noor camisine silahlı saldırı düzenlendi. Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Erdern saldırıda 30'u bir camide olmak üzere toplam 40 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Daha sonra yapılan açıklamalarda ise cami içerisinde 41 toplamda ise 49 kişinin öldüğü bildirildi.
15 Mart 2019
Payitaht'ın 'Bidar Sultan'ı yok artık dedirtti!
Payitaht Abdülhamid dizisinde 'Bidar Sultan' karakterine hayat veren Özlem Conker, 'Abdülhamid Han' karakterine hayat veren Bülent İnal ile birlikte sergilediği oyunculukla adından söz ettirmeye devam ediyor. Payitaht Abdülhamid dizisini takip edenler 'Bidar Sultan'a can veren Özlem Conker'i mercek altına aldı. Yıldız oyuncunun yaşını duyan hayranları şaştı kaldı. İşte Özlem Conker ve diğer ünlülerin yaşları...
15 Mart 2019
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail uçakları, Gazze'nin farklı noktalarına hava saldırısı düzenledi.
15 Mart 2019
Atama kararları Resmi Gazete'de
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve Ticaret Bakanlığına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
15 Mart 2019
Salda Gölü özel koruma bölgesi ilan edildi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan kararıyla Salda Gölü ve çevresi özel çevre koruma bölgesi ilan edildi.