TIMELINE

19 Mart 2019
41 fotoğraf sanatçısı Kars’ı anlattı!
‘Mozaik Fotoğraf ve Sinema Platformu’ tarafından düzenlenen ‘Beyaz Uykusuz Uzakta Bir Kars’ adlı karma fotoğraf sergisi önceki gün Yuvakimyon Rum Kız Lisesi’nde açılışını gerçekleştirerek sanatseverlerle buluştu.
19 Mart 2019
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu
İstanbul'da düzenlenen operasyonda bir miktar uyuşturucu ele geçirildi, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüpheliler yakalandı.
19 Mart 2019
İsveç açıkladı: Mülteci statüsü tanıyacağız
İsveç, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nden gelen Uygur Türklerine ve aynı bölgeden gelen diğer Müslüman azınlık grubu mensuplarına mülteci statüsü tanıyacağını duyurdu.
19 Mart 2019
Devasa yapının şekli şoke ediyor!
İngiliz tasarımcı Thomas Heatherwick tarafından tasarlanan, Manhattan'ın Batı Yakası'ndaki Hudson Yards bölgesi için bal peteği formunda, birbiriyle bağlantılı bir dizi merdivenden oluşan devasa yapı "The Vessel" açıldı. Toplam 154 merdiven, 2.500 basamak ve 80 bağlantı noktasına sahip ve ziyaretçilerin tırmanabildiği yapı bölgenin ortasına inşa edildi.
19 Mart 2019
İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kar yağışı ve hava durumu ile ilgili son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Son günlerde artan sıcaklık değerlerinin ardından yurdun bazı bölgelerinde kar yağışı ve buzlanma hadisesi bekleniyor. Peki, dün sıcak bir gün geçiren İstanbul'da bugün nasıl olacak? İşte 19 Mart hava durumu raporu...
19 Mart 2019
Emniyet açıkladı: 59 kilo ele geçirdil
Emniyet Genel Müdürlüğü, son üç gün içerisinde gerçekleştirilen 'Sokak' operasyonlarında 59 kilo 192 gram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini açıkladı.
19 Mart 2019
Eşi öldürülen Yeni Zelandalı: Onu bağışlıyorum
Yeni Zelanda'daki cami saldırılarında eşi öldürülen Farid Ahmed, saldırgan Brenton Tarrant hakkında konuştu: Onu bağışlıyorum ve eminim ki, eşim hayatta olsaydı o da aynı şeyi yapardı.
19 Mart 2019
Yalnızlar günü hangi gündür?
Ekranların en çok kazandıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü izleyici karşısına çıktı. Türkiye'nin en çok kazandıran yarışmasında yarışmacıya "Yalnızlar günü hangi gündür?" sorusu yönetildi. Şimdi izleyiciler merakla bu sorunun yanıtını araştırıyor.
19 Mart 2019
Milyoner'de geceye damga vuran anlar
Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster, 813. yeni bölümüyle milyonları ekranlara kilitledi. Birbirinden ilginç soruların geceye damga vurduğu Kim Milyoner Olmak İster, sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasında girdi. İşte başarılı sunucu Murat Yıldırım'ın sunumu ve birbirinden ilginç yarışmacılarla ekranların en çok kazandıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in 813. yeni bölümünde yaşananlar...
19 Mart 2019
Jandarma 22 bin uzman erbaş alımı ne zaman?
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada 22 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacağı duyuruldu. Hayalindeki mesleği icra etmek isteyen vatandaşlar şimdi Jandarma uzman erbaş alımı ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Jandarma uzman çavuş alımı başvuru şartları açıklandı. İşte aranan o şartlar...