TIMELINE

14 Mart 2019
Lüks araç taksiye çarptı!
Ankara'da Çankaya Köşkü yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkan lüks otomobil, taksiye çarptı. Kazada taksi şoförü Nevzat Çakır, hayatını kaybederken, lüks aracın sürücüsü kayıplara karıştı.
14 Mart 2019
Skandal VAR!
İlk maçları golsüz biten eşleşmelerin rövanşlarında, Barcelona sahasında Olympique Lyon'u 5-1, Liverpool deplasmanda Bayern Münih'i 3-1 yenerek çeyrek finale kaldı. Geceye Galatasaray'ın eski yıldızı Denayer'in karıştığı penaltı pozisyonu damga vurdu.
14 Mart 2019
Meteoroloji'den kritik uyarı: Önleminizi alın
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahminlere göre; Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kar erimeleri ve çığ tehlikesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Öte yandan İstanbul'da iki gündür etkisini gösteren yağışlı hava trafiği ve hayatı olumsuz etkilerken vatandaşlar 'bugün hava nasıl olacak?' sorusunu araştırıyor. Peki, İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İşte 14 Mart hava durumu raporu...
14 Mart 2019
Demet Evgar'ın annesi görenleri şaşırttı!
Ekranların ünlü isimleri oynadıkları diziler kadar özel hayatlarıyla da gündemde. Avlu dizisinde Deniz Demir karakterine hayat veren Demet Evgar, hayranları tarafından mercek altına alındı. Dizide sergilediği başarılı performans ile alkışları üzerine toplayan ünlü ismin annesi Bingul Evgar'ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Avlu'nun 'Deniz'i Demet Evgar'ın ve diğer ünlülerin anneleri...
14 Mart 2019
Ankara'da tren kazası!
Ankara'nın Sincan ilçesinde akaryakıt taşıyan tren raydan çıktı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, hatta yaklaşık 2 saat süreyle tren seferleri gerçekleştirilemedi.
14 Mart 2019
Kıvanç Tatlıtuğ'dan şaşırtan tercih!
Ünlü isimler oynadıkları diziler kadar özel hayatlarıyla da merak konusu oluyor! Son olarak Çarpışma dizisinin Kadir Adalı'sı Kıvanç Tatlıtuğ, yaptığı seçimle gündeme oturdu! Kıvanç Tatlıtuğ'un otomobil tercihi hayranları tarafından sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Peki Çarpışma'nın yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ tercihini hangi otomobilden yana yaptı? İşte ünlülerin otomobilleri...
14 Mart 2019
Yemin 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin 18. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin izleyicileri yeni bölümün sona ermesinin ardından Yemin 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte diziye dair merak edilen detaylar...
14 Mart 2019
Facebook, WhatsApp ve Instagram erişim sorunu ne zaman düzelecek?
Akşam saatlerinden itibaren Facebook ve Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor. Whatsapp'ta da kullanıcılar ses ve görüntü dosyaları gönderme problemiyle karşı karşıya kalıyor. Peki, Facebook, WhatsApp ve Instagram erişim problemi ne zaman düzelecek?
14 Mart 2019
"YPG'nin üst düzey adamı Türkiye'nin elinde"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün iki kritik tesisimize yapılacak saldırıyı önledik" dedi. Terör örgütü YPG'ye ait bir komutanın şu anda Türkiye'nin elinde olduğunu açıklayan Bakan Soylu, kendilerine ulaşan raporlarda Amerikalı generallerin terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan'a zehirli mermi atan bir silah hediye ettiklerini söyledi.
14 Mart 2019
Bilim insanlarından 'yasaklayın' çağrısı!
Bilim insanları ve ahlak bilimcilerden oluşan bir grup, genleriyle oynanmış bebeklerle ilgili araştırmaların bir süreliğine dünya genelinde yasaklanması çağrısında bulundu.