TIMELINE

25 Mart 2019
Teröristbaşından Zillet İttifakına tam destek!
PKK’ya yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı’nda yayınlanan bir habere göre bebek katili örgütün liderlerinden Murat Karayılan AK Parti-MHP ittifakını hedef gösterdi ve CHP-HDP-İP ve Saadet’ten oluşan Millet İttifakı’na destek istedi. “Bu seçimler çok önemlidir” diyen Murat Karayılan “AK Parti ve MHP’ye karşı halkımız oyunu kime vereceğini bilmektedir” diyerek Zillet İttifakı’nın terör örgütünün arzu ettiği bir yapılanma olduğunu ifşa etti.
25 Mart 2019
Türk Kızılay'dan Yemen'e gıda yardımı
Türk Kızılay, Yemen'in Marib ilindeki sığınmacılara ve Kur'anı Kerim hafızlarına 285 gıda kolisi dağıttı. Ülke açlık, kolera, çatışma ve hava saldırıları sonucunda bedelini sivillerin ödediği büyük bir insanlık dramına sahne oluyor.
25 Mart 2019
New York'ta İslamofobi'ye karşı ''birlik'' protestosu
New York'ta Times Meydanında toplanan Müslüman, Hristiyan ve Yahudi toplumundan göstericiler, İslamofobi karşıtı protesto düzenledi. İslamofobi'ye karşı birlik mesajı vermek için bir araya gelen göstericiler namaz kıldı.
25 Mart 2019
Zeytinburnu'nda kaza! Turistlerin olduğu araç...
Zeytinburnu'nda, iki aracın karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralanan 5 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.
25 Mart 2019
Meteoroloji'den o iller için kritik uyarı!
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumuna ilişkin son dakika tahminlerini internet sitesinden yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Sabah ve gece saatlerinde tarımsal faaliyetin olduğu bölgelerimizden Marmara'nın güneydoğusunda hafif, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesinde orta kuvvette, yüksek rakımlı bölgelerde ise kuvvetli zirai don riski bulunmaktadır. Peki, haftanın ilk günü 'İstanbul'da hava nasıl olacak? Vatandaşların internet üzerinde arattığı 'bugün hava nasıl olacak?' sorusunun cevabı haberimizde. İşte 25 Mart 2019 Pazartesi gününe ilişkin hava raporu...
25 Mart 2019
New York'ta İslamofobi'ye karşı birlik mesajı
Müslüman, Hristiyan ve Yahudiler, New York'un ünlü Times Meydanı'nda İslamofobi'ye karşı birlik mesajı vermek için bir araya geldi. Beyaz Saray önünde toplanan Amerikalı Müslüman sivil toplum üyesi yüzden fazla gösterici de Trump yönetiminin İslamofobik politikalarını protesto etti.
25 Mart 2019
Başkan Erdoğan'dan Namık Tan'a çok sert tepki
Başkan Erdoğan, Türkiye'nin Rusya'dan alacağı S-400 ve ABD ile yaptığı F-35 anlaşmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye'nin eski ABD Büyükelçisi Namık Tan'a tepki gösterdi. Başkan Erdoğan, "Bunlar ihanet içindeler. Sen bu milletin ekmeğini yiyeceksin, büyükelçilik yapacaksın ondan sonra terbiyesizce açıklama yapacaksın. Önce bir defa senin haddine mi? Sen büyükelçilik yaptın diye, emekli oldun diye sana bu sözü söyleme hakkını kim veriyor? Neymiş, 'Amerika ile iyi geçinmek lazım.' şudur, falan, filan..." ifadesini kullandı.
25 Mart 2019
Trump Rusya soruşturmasında aklandı!
ABD Adalet Bakanı William Barr, Kongre üyelerine Rusya soruşturması raporuna ilişkin gönderdiği mektubunda, ABD Başkanı Donald Trump veya başkanlık seçimleri kampanyasında görevli herhangi bir kimsenin seçimle ilgili olarak Rusya ile iş birliği yaptığının tespit edilmediğini bildirdi.
25 Mart 2019
Teröristlere nefes aldırmadılar!
TSK yaptığı operasyonla PKK'ya ağır darbe indirdi. Bahar operasyonuna başlayacak teröristlerin mühimmatları ele geçirildi.
25 Mart 2019
Tarihi okul cayır cayır yandı!
Denizli'nin Çal ilçesinde, 1928 yılında yapımı tamamlanan tarihi okulda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Projesini Mimar Kemalettin Bey'in çizdiği iki katlı okul, neoklasik tarzda inşa edilmişti. Bina 1999 yılında Gazi İlköğretim Okulu'nun başka bir yere taşınmasından sonra Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi olarak çeşitli etkinliklerde kullanılıyordu.