4 Şubat Salı reyting sonuçları açıklandı mı? EDHO, Ramo, Hekimoğlu, Tutunamayanlar reyting sıralaması!

4 Şubat Salı reyting sonuçları gün boyu ekranları başında yapımları takip eden izleyiciler tarafından heyecanla araştırılıyor. Dizi, haber bültenleri ve programların sona ermesiyle birlikte reyting sonuçları hakkındaki araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. 4 Şubat Salı günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak ediliyor. Peki, 4 Şubat Salı reyting sonuçları açıklandı mı? İşte EDHO, Ramo, Hekimoğlu, Tutunamayanlar reyting sıralaması hakkında son detaylar

Giriş Tarihi 04 Şubat 2020, 23:51 Güncelleme 05 Şubat 2020, 16:24
4 Şubat Salı reyting sonuçları açıklandı mı? EDHO, Ramo, Hekimoğlu, Tutunamayanlar reyting sıralaması!

İÇİNDEKİLER

Bugün ekranları başında dizi, film program ve haber bültenlerini takip eden izleyiciler özellikle şu saatlerde hangi yapımın birinci olduğunu merak ediyor. ATV'de bu akşam saat 20.00'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 155. bölümüyle, Show TV'de Ramo 4. bölümüyle, Kanal D'de Hekimoğlu 6. bölümüyle ve Tutunamayanlar ise TRT 1'de 4. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi ve programların sona ermesinin ardından 4 Şubat reyting sonuçları araştırılıyor.

4 ŞUBAT SALI REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 KADIN

2 FATIH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER

3 ESKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

4 KADIN

5 MUGE ANLI İLE TATLI SERT

6 RAMO

7 ESRA EROL'DA

8 HEKİMOĞLU

9 ESKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

10 KIS SEHİRLERİ

3 ŞUBAT PAZARTESİ TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 SEFİRİN KIZI

2 ÇUKUR

3 FATIH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER

4 YASAK ELMA

5 SEFİRİN KIZI

6 MUGE ANLI İLE TATLI SERT

7 ESRA EROL'DA

8 ÇUKUR

9 ZALIM İSTANBUL

10 ATV ANA HABER

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.