Play-Off isyanı

TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten, antrenörlerle yeni sezonun planlanması, yabancı sınırlaması ve Play-Off'u masaya yatırırken bütün hocalar play-off'a karşı çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2012 Güncelleme 26 Mayıs 2012, 01:00
Play-Off isyanı

İÇİNDEKİLER

* Ertuğrul Sağlam: "Lig başlama tarihi olarak Ağustos ayının son günleri gibi planlama var. Yabancı oyuncu sayısıyla ilgili ise bir karar yok"

* Fatih Terim: "Teknik konular üzerinde bilgi alışverişi yaptık. Yeni sezonun planlaması üzerine konuşmalar gerçekleştirdik. Faydalı oldu"

Geçen kendilerine sorulmadan play-off dayatmasıyla karşı karşıya kaldıkları için TFF'ye isyan eden Süper Lig hocaları, geçikmeli de olsa TFF ile biraraya gelerek dertlerini dile getirdiler...

UFUK ÖZERTEN MİSAFİR ETTİ
TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten, antrenörlerle gelecek sezonun planlanması, yabancı sınırlaması ve Play-Off'un gelecek sezon oynanıp oynanmaması gibi konuları masaya yatırdı.

PLAY-OFF'U İSTEMEDİLER
Süper Lig hocaları, play-off'un geçen sene son hafta heyecan yaratmasına rağmen çok adil bir sistem olmadığı konusunda birleşirken gelecek sezon böyle bir sistemi istemediklerini ifade ettiler. Süper Lig antrenörleri, TFF yetkilileriyle yabancı sınırlaması ile ilgili de fikir alış verişinde bulunurken özellikle 4 büyük temsilcilerinin yabancı kontenjanının değişmemesi konusunda fikir birliğine vardı.

TERİM TOPLANTIDAN MEMNUN
TFF'nin binasında saat 14.00'te başlayan toplantı iki saat sürdü. Toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Yeni sezonun planlaması üzerine konuşmalar gerçekleştirdik. Daha iyi bir sezonu nasıl organize edebileceğimizi konuştuk. Play-off ile ilgili kesin bir karar alınmadı. Biz bugün sadece teknik konular üzerinde bilgi alışverişi yaptık" diye konuştu.

SIRALAMAYA KARŞI
TFF'nin evsahipliği yaptığı toplantıya G.Kore'de bulunan Şenol Güneş'in yerine Ünal Karaman katıldı. Toplantıda Fatih Terim, Aykut Kocaman, Ertuğrul Sağlam, Mehmet Özdilek, Bülent Uygun hazır bulundu. 4 büyük takımın hocasının yabancı sınırlamasının değişmemesi karşı oldukları belirtildi.