Fenerbahçe'de forvete eski dost! Yeniden Bas Dost

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe golcü bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler’in, Eintracht Frankfurt forması giyen ve önceki yılın yaz transfer döneminde uzun süre gündeminde olan Hollandalı santrfor Bas Dost için devreye girdiği bildirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2020 Güncelleme 01 Ağustos 2020, 07:06
Fenerbahçe’de forvete eski dost! Yeniden Bas Dost

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe golcü bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler'in, Eintracht Frankfurt forması giyen ve önceki yılın yaz transfer döneminde uzun süre gündeminde olan Hollandalı santrfor Bas Dost için devreye girdiği bildirildi.

31 yaşındaki golcü oyuncu, Sporting'deki başarılı dönemi sonrası Eintracht Frankfurt'ta düzenli olarak istediği 11 şansını bulmakta zorlanmıştı.

7 milyon Euro bedelle Alman ekibine transfer olan Bas Dost, Eintracht Frankfurt'ta 29 maçta 10 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Bu maçların sadece 18'inde ilk 11'de kendisine şans buldu.

1.96 boyuyla rakip savunmaya zor anlar yaşatabilen Bas Dost 18 kez Hollanda Milli Takım forması giydi ve bu maçlarda 1 gole imza attı.