Yılın transferinde son adım! Falcao'nun Cumartesi günü Galatasaray için İstanbul'a gelmesi bekleniyor...

Radamel Falcao ile her konuda anlaşan Galatasaray son adımı atmak için düğmeye bastı. Menajer Bulut Fransa’da Monaco’nun yetkilileri ile bir araya geldi... 24 saat içinde anlaşmanın sağlanması ve Ahmet Bulut'un Falcao ile birlikte en geç cumartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2019 Güncelleme 01 Ağustos 2019, 07:53
Yılın transferinde son adım! Falcao’nun Cumartesi günü Galatasaray için İstanbul’a gelmesi bekleniyor...

İÇİNDEKİLER

Cimbom artık Radamel Falcao için saatleri sayıyor... Sarı-Kırmızılılar transferi bitirme yolunda son adımı attı. Kolombiyalı yıldızla her konuda anlaşan Galatasaray yönetiminin tam yetki verdiği menajer Ahmet Bulut dün Fransa'ya giderek Monaco ile masaya oturdu.



ARTIK AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Fransız yetkililer ile bir araya gelen Ahmet Bulut, Falcao'nun bedelsiz bırakılması için görüşmelerde bulunuyor. Gelen bilgilere göre, anlaşma en geç 24 saat içinde yapılacak.



HEDEF CUMARTESİ ŞOV YAPMAK
Eğer bir aksilik olmazsa Bulut ve Falcao cumartesi günü İstanbul'da olacak. Galatasaray yönetimi, Kolombiyalı yıldızı Panathinaikos maçına getirip şov yapmayı planlıyor.



5 MİLYON EURO VE BONUSLAR
Kolombiya ve Fransız basını da transferin bittiğini duyurdu... Gazete ve internet siteleri, Galatasaray'ın Falcao'ya 5 milyon Euro ödeyeceğini, sözleşmede bonuslar olduğunu belirtti.



FOTOĞRAF İLE MESAJ VERDİ
Menajer Ahmet Bulut, Fransa'da olduğunu gösteren bu fotoğrafı paylaşarak transfer mesajını yolladı.

TARAFTAR NÖBET TUTUYOR!
Falcao ile ilgili resmi açıklamayı bekleyen G.Saraylı taraftarlar, Twitter'da transfer nöbeti tutuyor.