Fenerbahçe'den Choupo Moting hamlesi

Kadrosuna bir golcü daha eklemek isteyen Fenerbahçe, PSG’de istenmeyen adam ilan edilen Kamerunlu yıldız Choupo Moting’in peşinde. Yönetim, 30 yaşındaki kanat forvet için birkaç gün içinde harekete geçecek. Teknik Direktör Ersun Yanal da Moting ismine çok sıcak bakıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2019 Güncelleme 27 Temmuz 2019, 07:57
Fenerbahçe’den Choupo Moting hamlesi

İÇİNDEKİLER




Max
Kruse ve Vedat Muriç gibi golcüleri kadrosuna katan Fenerbahçe yeni bir yıldızın peşinde. Sarı-Lacivertliler, Fransız devi Paris Saint Germain forması giyen 30 yaşındaki kanat forvet Choupo Moting ile temasa geçti. Taraflar önümüzdeki günlerde bir araya gelecek.


TUCHEL İLE SORUNLAR YAŞIYOR
TEKNİK Direktör Thomas Tuchel ile sorun yaşayan Kamerunlu oyuncu Moting, Paris'ten ayrılmak istiyor. PSG'nin de yıldız oyuncuya gelecek tekliflere sıcak bakacağı öğrenildi.


49 kez milli formayı giydi
KAMERUN ve Alman pasaportu taşıyan Moting, daha önce Stoke City, Schalke, Mainz, Hamburg ve Nürnberg formaları da giydi. Kamerun Milli Takımı'nda 49 maçta 14 gol attı.


365 maçta 68 gol kaydetti
GEÇEN sezon Paris Saint Germain ile 31 maça çıkan Choupo Moting, 3 gol atarken 2 de asist yaptı. Tecrübeli oyuncu kulüp kariyerinde 365 maçta 68 kez rakip fileleri havalandırdı. Choupo Moting, uzun boyu olmasına rağmen gayet atletik hızlı ve çabuk.


SAMİ KHEDİRA BEKLEMEDE
F.Bahçe'nin transfer listesinde yer alan Juventus'un Alman yıldızı Sami Khedira sessizliğini koruyor. Sarı-Lacivertliler'in yanı sıra İngiltere Premier Ligi takımlarından da teklif alan tecrübeli 6 numaranın önümüzdeki günlerde kararını açıklaması bekleniyor. Ersun Yanal, Khedira'ya çok istiyor.