Nagatomo’yu boyu kurtardı!

Prof. Dr. Osman Erk, ‘akciğer sönmesi’ hastalığının etkisinin ince ve uzun boylu insanlarda daha ağır olduğunu belirterek, “Nagatomo’nun fiziki yapısı hastalığı daha çabuk atlatmasını sağlayacak” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2018 Güncelleme 27 Ekim 2018, 01:51
Nagatomo’yu boyu kurtardı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın kilit isimlerinden Yuto Nagatomo'nun rahatsızlığı futbol gündemine bomba gibi düştü... "Akciğer sönmesi" teşhisi konan Japon yıldızla ilgili tüm gerçekleri TAKVİM açıklıyor. Prof. Dr. Osman Erk, Yuto Nagatomo'nun hastalığının ileriki dönemde futbol yaşantısını etkileyebileceğini söyledi ancak olumlu bir noktaya dikkat çekti.

ÖLÜMCÜL BİR HASTALIK DEĞİL
Prof. Dr. Erk, "Hastalığın ayrıntılarını ve boyutlarını bilmediğimiz için sahalara geri dönüş tarihi ile ilgili net bir şey söyleyemem. Ancak burada olumlu bir nokta var. O da Nagatomo'nun fiziki yapısı. Çünkü akciğer sönmesi, ince ve uzun boylu insanlarda daha ağır etkiler oluşturur. Nagatomo bu nedenle daha çabuk iyileşecektir" dedi. "Hastaneye değil eve gitse hayati tehlike oluşabilirdi" yorumlarına katılmadığını da söyleyen Erk, "Ciddi bir nefes darlığı oluşur. Kaburga kırığı da olmadığını varsayarsak ciddi bir hayati risk oluşmadığını söyleyebilirim" diye konuştu.