Ülkeye bir imparator kazandırdım

Vural, Erzik döneminde kendisine milli takım hocalığı teklif edildiğini söyledi. Tecrübeli hoca, “Piontek’in yardımcılığını kabul etmedim. Bu göreve Terim getirildi. Böylece ülkeye bir imparator kazandırdım” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2018 Güncelleme 17 Ekim 2018, 00:56
Ülkeye bir imparator kazandırdım

İÇİNDEKİLER

Yılmaz Vural'dan ses getirecek açıklamalar... Tecrübeli teknik adam, Fatih Terim'in kendisi sayesinde İmparator olduğunu söyledi. Vural, 1989 yılında Şenes Erzik'in kendisini aradığını söyleyerek, "O dönem Bursaspor'da görev alıyorum. 36 yaşındayım. Bana 'Milli Takım'da çalışır mısın?' dedi. Çok heyecanlandım" ifadesini kullandı.

NEDEN PİŞMAN OLAYIM!
Ertesi gün Şenes Erzik'le buluştuklarını söyleyen Vural, "Teklif yaptılar. Ancak Piontek'i açıkladıklarını, beni de yardımcısı olarak düşündüklerini söylediler. Fatih Terim'i de Ümit Milli Takım'a almayı düşünüyorlardı. Kabul etmedim. 'Şimdi bir yabancının altında çalışmam doğru olmaz' dedim. Bana pişman mısın diye soruyorlar. Neden pişman olayım! Bak Fatih Terim'in önünü açmışız farkında olmadan. Ülkeye bir 'İmparator' kazandırdım" diye konuştu.

TERİM'İN ÖNÜNÜ BEN AÇTIM
Yılmaz Vural 36 yaşındayken kendisine Piontek'in yardımcılığının teklif edildiğini söyledi. Vural o görevi kabul etmeyince Terim'in önünün açıldığını ifade etti.