UEFA'ya Galatasaray için 4 bin 300 dilekçe verdiler

UEFA’ya 4300 şikayet dilekçesi gitti. İçinde Beşiktaş ve F.Bahçe taraftarları da var. Onlar da siz de şike sürecinde şikayet ettiniz diyor...” "UEFA ile durum değerlendireceğiz ve inşallah bu süreci başarı ile aşacağız. Uçağın kalkışı gibi kalkıştayız, inşallah kuş sürüsüne çarpmayız"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2018 Güncelleme 11 Ekim 2018, 02:48
UEFA’ya Galatasaray için 4 bin 300 dilekçe verdiler

İÇİNDEKİLER

Bugün UEFA Başkanı Ceferin ile FFP konusunda kritik bir görüşme yapacak Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "UEFA'ya 4300 şikayet dilekçe gitti. İçinde Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları da var. Onlar da siz de şike sürecinde şikayet ettiniz diyor" ifadelerini kullandı.

BU SÜRECİ DE ATLATACAĞIZ
Cengiz, "Biz UEFA ile durum değerlendireceğiz ve inşallah bu süreci de başarı ile aşacağız. Uçağın kalkışı gibi kalkıştayız, inşallah kuş sürüsüne çarpmayız" diyerek sözlerini sürdürdü.

TEKLİF GELDİ AMA GİTMEDİ
Cengiz, "Gomis'in açıklamalarını okudum. Üzüldüm. G.Saray'a hizmet etmiş biri. Gomis bana selam verse ne olur vermese ne olur! Gomis'i zorla yollamadık. Feghouli'ye teklif geldi, gitmedi" dedi.

HAKSIZLIK VARSA ÜZÜLÜRÜZ
Mustafa Cengiz, Fikret Orman'ın VAR ile ilgili açıklamalarına, "Birinin canı yanarsa ve bağırıyorsa onu anlayışla karşılamak gerekir. Değerli bir rakibimize haksızlık yapılmışsa üzülürüz" yorumunu yaptı.