'Uçan' balon

17’sinde çubukluyu giydi. Roma’ya gitti ama oynamadan geri geldi. Herkes sabretti, o ise yeteneklerine ihanet etti... Hem Salih hem de Türk futbolu kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2017 Güncelleme 31 Ağustos 2017, 08:37
’Uçan’ balon

İÇİNDEKİLER

Salih Uçan... 17'sinde Fener formasını giyen genç futbolcu 3 sezon önce İtalya'nın Roma takımına transfer olurken dünya yıldızı olma hayalleri kuruyordu. Çizme'ye geldiğinde geleceğin yıldızı olarak lanse edilen Salih Uçan'ın tüm beklentileri daha ilk sezonda son buldu. Serie A'da ilk sezon 4, 2. sezon ise 6 maçta oynadı.

​F.BAHÇE'DE 1 GOL KAYDETTİ
Roma'da gösterdiği başarısız performansın ardından yeniden Fenerbahçe'nin yolunu tutan genç futbolcu geçen sezon oynadığı 24 karşılaşmada 1 gol atarken beklentilerin çok altında kaldı.

KOCAMAN'DAN OLUMSUZ RAPOR
Aykut Kocaman'ın başa gelmesiyle yeniden umutlanan Salih bu sezon da istenileni veremedi. Tecrübeli hoca Salih'in takımda yer bulamayacağını yönetime bildirince genç oyuncunun umutları tükendi.

SİON'A GİTMEK ZORUNDA KALDI
Salih Uçan bu gelişmenin ardından İsviçre'nin sıradan bir takımı olan Sion'la anlaştı. İsviçre kulübü ile söz kesen Salih'in böylece büyük takım hayalleri yerini düş kırıklığına bıraktı.