Topyekün FETÖ temizliği

Ülkenin tüm kurumlarında yapılan ‘hain temizliği’ne futbol dünyası da seyirci kalmadı. Galatasaray, aralarında Hakan Şükür ve Arif Erdem’in de olduğu 7 ismi ihraç ederken TFF, Fenerbahçe ve Beşiktaş da FETÖ’cü hainleri kovdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2017 Güncelleme 15 Temmuz 2017, 04:27
Topyekün FETÖ temizliği

İÇİNDEKİLER

Hain teröristlerin demokrasimizi hedef aldığı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başta futbol olmak üzere spor dünyasında çok büyük bir FETÖ temizliği başladı... Galatasaray Kulübü ilk olarak, FETÖ ile ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen üyeler Zekeriya Öz, Hüseyin Avni Mutlu, Şahabettin Harput, İsmail Demiriz ve Hazim Sesli'nin kulüpten ihracını genel kurulda onayladı. Sarı-Kırmızılılar, Genel Kurul'da skandal bir şekilde ihraçları engellenen vatan hainleri Hakan Şükür ve Arif Erdem'i de yönetim kurulunun kararıyla hemen kulüpten kovdu.

104 İSİM KOVULDU
Fenerbahçe aralarında şike savcısı Mehmet Berk'in de bulunduğu 8 isimle ilişiğini kesti. Beşiktaş kulübü ise FETÖ'cü hainlerin sözcülüğünü yapan Zaman Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve eski yöneticisi İhsan Kalkavan'ı ihraç etti. Türkiye Futbol Federasyonu da çok büyük bir FETÖ operasyonuna imza attı. Tüm kurullarındaki hainleri temizleyen Federasyon, aralarında hakem ve gözlemcilerin de bulunduğu 104 kişiyle yollarını ayırdı.

HEPSİ AÇIĞA ÇIKTI
Kulüpler Birliği çatısı altında bir araya gelen Süper Lig kulüplerinin yanı sıra, TFF 1. Lig ve tüm alt lig kulüpleri de adeta tek yürek olarak içlerindeki hainleri teker teker temizledi. Ayrıca basketbol ve voleybol camiasına da sızan FETÖ'cü hainler açığa çıkarıldı.

HERKES EL ELE VERDİ
Spor dünyası bayrağına, demokrasisine ve milli iradesine sahip çıkarak FETÖ'cü hainlere karşı verilen mücadeleye büyük bir destek verdi. Futbol kulüplerimiz sinsi bir şekilde içine sızan hainlerle ilişiklerini kesti. Futbol Federasyonu da tüm kurumlarında büyük bir hain temizliği yaptı.