Stopere ilk aday Mangala

Milan 10 milyon Euro teklif etti. Fener 12 istedi. İtalyanlar sonunda pes etti. Kjaer Milan’a imza atıyor. Sarı-Lacivertliler yerini doldurmak için önce Pepe’ye gitti ama Mangala’yı kiralamaya karar verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2017 Güncelleme 04 Temmuz 2017, 01:59
Stopere ilk aday Mangala

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon transfer çalışmalarını UEFA ile imzaladığı finansal fair play çerçevesi içerisinde sürdüren Fenerbahçe, kulübü çok rahatlatacak bir hamleye imza atıyor. Fenerbahçe önce Kjaer'in satışı için Milan yönetimiyle masaya oturdu. İtalyan yöneticiler 10 milyon Euro teklif etti. Ancak Sarı-Lacivertliler 12 milyondan aşağıya inmedi. Milan sonunda pes etti ve bu rakamı kabul etti. Bunun ardından Fenerbahçe Kjaer'in boşluğunu doldurmak için harekete geçti. İlk olarak Real Madrid'den ayrılan Pepe ile temasa geçildi. Ancak Beşiktaş, Çin ve Avrupa kulüpleriyle dirsek temasında olan Portekeizli stoperin maliyeti çok yüksek bulundu ve ibre Mangala'ya çevrildi. Fenerbahçe M.City'li Fransız stoperin kiralanması için düğmeye bastı.

MANGALA EURO 2016'DA FORMA GİYMİŞTİ
Geçtiğimiz sezonu Valencia'da kiralık olarak geçiren ve iyi bir perfonmans gösteren Mangala için hem Manchester City hem de oyuncunun menajeri ile temasa geçildi. Görüşmelerin olumlu seyrettiği ve kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelebileceği öğrenildi. Sarı-Lacivvertliler'in kiralama bedeli olarak 2.5 milyon Euro gibi bir rakam vermesi bekleniyor. Bu rakamın altına inilmesi için de ciddi bir uğraş var. Mangala, Fransa'nın EURO 2016 kadrosunda da vardı.