Ospina için kritik hafta

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2016 Güncelleme 29 Haziran 2016, 05:26
Ospina için kritik hafta

İÇİNDEKİLER

Kaleci transferinde İspanyol gile bekçisi Fabricio Agosto Ramirez'den sakatlığı nerdeniyle vazgeçen Beşiktaş, yeniden Kolombiyalı file bekçisi Ospina ile temasa geçti İstanbul'a getirip sağlık kontrolüne soktuğu Fabricio'nun omuzunda kronik sakatlığın çıkmasıyla imzalanan ön protokolü iptal edecek olan siyah-beyazlıların, Arsenal'lı David Ospina için İngiltere'ye tekrar çıkarma yapacağı bildirildi. Copa America sonrası Londra'ya gideceğini söyleyen Ospina ve Beşiktaşlı yöneticilerin bu hafta içinde İngiltere'de bir araya geleceği ifade edildi. Kolombiya'nın, ABD'yi 1-0 yenip 3.bitirdiği Copa America'ya, damga vuran isimlerden biri de olan Ospina ABD karşılaşması sonrasında bir kez daha "Maçın Adamı" ödülüne layık görüldü. Özellikle Dempsey'in frikik atışında yaptığı kurtarış büyük alkış aldı. Beşiktaş'ın ilk tercihi kiralama ama Arsenal satıştan yana.

OSPiNA'YI iSTEYENLER ARTTI
Kolombiyalı file bekçisinin Copa America'da sergilediği performans parmak ısırttı. İsteyeni çok. Beşiktaş elini çabuk tutmak zorunda.

REFLEKSLERİ ÜST DÜZEY BİR KALECİ
David Ospina 1.83 boyunda olmasına karşın müthiş refleksleri ile boy açığını kapatıyor. Üstelik 1988 doğumlu ve yaşı genç.