Çinliler'in hedefi Cardozo

Bir Çin kulübünden menajerler aracılığıyla Oscar Cardozo için Trabzonspor'a 6 milyon Euro teklif geldi. Bordo-Mavili ekip rakamı cazip bulurken cevap için bir kaç gün süre istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2016 Güncelleme 08 Şubat 2016, 01:33
Çinliler’in hedefi Cardozo

İÇİNDEKİLER

Son günlerde oldukça hareketli olan Çin transfer piyasasından Trabzonsporlu Cardozo için de teklif geldi. Bordo- mavili kulüp menajerler aracılığıyla gelen 6 milyon Euro'luk teklifi değerlendirmeye aldı. Trabzonspor yönetimi eldeki mevcut forvetler Muhammet Demir ve Muhammet Beşir'in alternatifsiz kalacak olması nedeniyle bu teklife çok sıcak bakıyor. Ancak yönetim içerisinden önemli bir bölümün bu teklifin kesinlikle değerlendirilmesi yönünde fikir beyan ettiği ve görüşmelerin birkaç gün içerisinde olumlu şekilde sonuçlanabileceği belirtildi. Bu arada Trabzon'da çok mutlu olan Cardozo'nun ise takıdan ayrılmaya sıcak bakmadığı ancak kendisine önerilen rakamın da oldukça yüksek olduğu ifade edildi.

TRABZON CAVANDA'YI ÇİN'E VERMEK İSTİYOR
Cardozo'nun özellikle ülkesiyle uçak mesafesinin artmasından dolayı ayrılma düşüncesinde olmadığı ancak kulüpler anlaşması durumunda Trabzonspor'un oyuncuyu Çin'e gitme konusunda ikna etmek için devreye gireceği öğrenildi. Son günlerde oldukça hareketlenen Çin futbol piyasasından bir pasta kapmak isteyen yönetimin, takımda mutsuz olan Cavanda için de burada pazar arayışına girdi.