4 yıldızlı gövde gösterisi

G.Saray, güçlü Inter'i devirerek gelecek için iyi sinyaller vedri. Gecenin sürprizi ise Sarı-Kırmızıl ı futbolcuların elden ele dolaştırdıkları ve üzerinde '4 yıldızy' azan kağıdı Mancini'ye vermesiydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2015 Güncelleme 03 Ağustos 2015, 00:56
4 yıldızlı gövde gösterisi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yeni sezon öncesi ilk ciddi sınavında Inter'i 1-0 mağlup ederek transfer şov yapan Fenerbahçe ile Beşiktaş'a gövde gösterisi yaptı. Mancini'nin öğrencilerini ağırlayan Galatasaray müsabakası 54. dakikada Sneijder'in golüyle 1-0 kazandı. Maçın 54. dakikasında soldan ceza alanına giren Lukas Podolski yanındaki Sneijder'i güzel gördü. Hollandalı yıldız sol ayağı ile bekletmeden vurdu ve Inter kalecisi Handanovic'i avladı. Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın 9. dakikada attığı bir gol de 'elle oynama' nedeniyle geçersiz sayıldı. Yeni transfer Bilal Kısa, Lionel Carole, Jose Rodriguez ise sahada kaldıkları süre içerisinde ortalama bir oyun sergilediler. Gecenin sürprizi ise Sarı-Kırmızılı futbolculardan Mancin'ye geldi.

FUTBOLCULARDAN MANCİNİ'YE JEST
G.saray'da kağıda taktik yazdığı için eleştirilen Mancini'ye dün eski talebeleri müthiş bir jest yaptı. Kaptan Selçuk'a kenardan bir kağıt verildi. O da kağıdı Burak'a iletti. Burak kağıdı açıp bakınca yüzünde bir tebessüm belirirken, o da notu Sneider'e iletti. Hollandalı da saha kenarına koşarak kağıdı Mancini'ye verdi. Nota baktığında da Mancini'nin yüzünde adeta güller açtı. Zira kağıtta 4 yıldız vardı. Notu tribünlere de gösteren Mancini kendisine yapılan jestten büyük keyif alırken, taraftarlar da bu jesti alkışladılar.

ARENA'DA 2 FUTBOLCUYA PROTESTO!
G.Saray tribünlerinden dün iki futbolcuya tepki vardı. Sabri tribünlerin bir kısmının tepkisini alırken geçen sezon Balıkesir forması ile Arena'da attığı golden sonraki sevinciyle taraftarların tepkisini çeken Sercan Yıldırım sahaya girerken ıslıklarla protesto edildi.