Trabzon'dan 3'lü atak

Bordo-Mavililer devre arasında kadroyu güçlendirmek için kolları sıvadı. Stope riçin Bursasporlu Serdar Aziz ve Akhisarlı Uğur'dan biri bitirilecek. Kaleci için de ilk adayınN ihat Şahin olduğu iddia edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2014 Güncelleme 23 Aralık 2014, 02:01
Trabzon’dan 3’lü atak

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor transferde düğmeye bastı... Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Bordo-Mavili yönetim Teknik Direktör Ersun Yanal'ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürüyor. Trabzonspor'da stoper için Bursasporlu Serdar Aziz ve Akhisar Belediye'den Uğur Demirok ilk adaylar arasında bulunuyor. Bu oyunculardan birinin bitirilmesi için görüşmelere başlandığı gelen bilgiler arasında. Ayrıca Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi'nin de adaylar arasında olduğu ortaya çıktı.

NİHAT DA LİSTEDE
Bu arada yediği gollerden sonra eleştirilerin odak noktası olan Fatih Öztürk'ün yerine de kaleci arayışlarına başlandığı öne sürüldü. Mersin İdmanyurdu'nda başarılı bir performans gösteren Nihat Şahin'in adaylar arasında ilk sırada bulunduğu belirtildi. Bordo-Mavili yönetimin Nihat Şahin dışında ismi sır gibi saklanan bir file bekçisiyle daha ilgilendiği saptandı. Yönetim devre arasında bu oyuncalar için masaya oturacak.