Essien bombası

İtalyan gazetesine göre Karadeniz ekibi Essien için Milan'a 4 milyon Euro'luk resmi bir teklif sundu. Kulübüyle 1 sezon daha sözleşmesi olan Ganalı yıldızı yeni sezonda kadroda düşünmeyen Çizme ekibi bu teklife sıcak bakıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2014 Güncelleme 11 Temmuz 2014, 01:05
Essien bombası

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor özellikle yabancı transferinde yıldız isimlere yöneldi. Bordo-Mavililer ses getirecek bomba bir transfer için girişimlerini sürdürürken İtalyan Tuttosport gazetesi Trabzonspor'un Milan'ın yıldızı Michael Essien için resmi teklifte bulunduğunu öne sürdü. Bordo-Mavili kulübün 31 yaşındaki oyuncu için Milan'a 4 milyon Euro önerdiğini yazan Tuttosport, İtalyan kulübünün bu teklife çok sıcak baktığını okurlarına duyurdu. Inzaghi'nin önümüzdeki sezon Ganalı yıldızı kadrosunda düşünmediğini öne süren Tuttosport bu nedenle Essien'in satışına onay verileceği bildirildi. Milan'da yıllık 3 milyon Euro kazanan yıldız oyuncunun 2.5 milyon Euro'luk ücreti kabul etmesi bekleniyor.

TRABZONSPOR BU TRANSFERİ BİTİRMEYE YAKIN
Essıen'i geçen sezon İngiliz kulübü Chelsea'den bonservis bedeli ödemeden alan Milan'ın Ganalı oyuncudan gelecek olan parayı listesinde yer alan transferler için kullanmayı planladığı belirlendi. Trabzonspor Yönetimi'nin Ganalı futbolcuiçin görüşmeleri tüm hızıyla sürdürdüğünü vurgulayan Tuttosport gazetesi bu transferin büyük olasılıkla 1 hafta içinde sonuçlanacağını belirtti.

MICHAEL ESSIEN CHELSEA'DE 7 SEZON OYNADI
Futbol hayatına Fransız ekibi Bastia'da başlayan 31 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu 3 yıl Bastia forması giydikten sonra 2 yıl Lyon'da oynadı. Burada gösterdiği performansla Chelsea'ye giden Essien 7 sezon İngiliz kulübünde top koşturdu. Ardından Real Madrid'e kiralık giden Ganalı Chelsea tarafından Milan'a bonservissiz verildi. Ancak Milan'da sadece 9 resmi karşılaşmada forma giydi.