Rüküşler ligi

Futbol sahalarının yıldız oyuncuları aynı başarıyı kıyafet seçiminde gösteremiyor. Meireles, Fernandes, Caner, Drogba ve Zokora'nın kıyafetlerini sizin için inceledik. Sonuç: "Bedava versen giymem"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2014 Güncelleme 10 Nisan 2014, 00:39
Rüküşler ligi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in yıldız futbolcuları sahadaki performanslarının yanı sıra giydikleri kıyafetlerle de magazin sayfalarını süslüyor. Modayı yakından takip etmek isteyen futbolcuların bunda pek başarılı oldukları da söylenemez. Süper Lig'deki futbolcuların arasında radarımıza en çok takılan futbolcular ise Fenerbahçe'den çıktı. Raul Meireles, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Drogba, Zokora ve Fernandes'in kıyafetleri adeta "Dön de bir bak aynaya..." dedirtti.

MEIRELES BİLDİĞİNİZ GİBİ
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Meireles idmanlardan arda kalan zamanlarda soluğu eşi Ivone Viana ile birlikte AVM'lerde alıyor. Ivana kırmızı deri tayt giyerken Meireles ise siyah deri tayt ile eşine uyum sağlıyor!..

MEHMET TOPAL BU NE HAL
Mehmet Topal'ın kısa ve dar paçalı pantalonu ise uzun süre magazin sayfalarını süsledi. Topal için ekşisözlük'te "Mehmet Topal'ın ekim 2013'te giydiği kıyafet" diye başlık bile açılmış..

KISA PANTALONLU EMRE
Sahaların hırçın çocuğu Emre Belözoğlu ise kısa pantalonla çıkıyor karşımıza!.. Emre'nin şortu tamam da çeketiyme pek uymamış!.. Eşi moda tasarımcısı olan Caner de kırmızı ekose desenli jeaniyle rüküş ligimizde kendisine yer ediniyor.