Ramazan

Alper'den sonra sırada Veysel var

Şu anda mesaisini Alper Potuk transferine veren Fenerbahçe, bu transferin ardından takım arkadaşı Veysel'in de işini bitirecek

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Alper'den sonra sırada Veysel var
Alper Potuk transferinde avantajlı duruma geçen Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'la olan işi bu transferle bitmeyecek. Sarı-Lacivertli kulübün Eskişerspor forması giyen Veysel Sarı'yı da transfer etmek istediği öğrenildi. Aykut Kocaman'ın sağ bek dışında birçok bölgede oynayabilen genç futbolcunun transferine onay verdiği ve bu fubolcu için iki takım yöneticilerinin bir araya geleceği öğrenildi. Veysel Sarı'nın transfer edilmesi durumunda Gökhan'ın güçlü bir alternatifi olacak.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.