Haber hattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2013 Güncelleme 10 Mart 2013, 00:15
Haber hattı

İÇİNDEKİLER

Conte Juventus'u bırakmayacak!
Serie A'nın zirvesinde yer alan ve ligin son şampiyonu Juventus'un teknik direktörü Antonio Conte, kariyeriyle ilgili ortaya atılan dedikodulara nokta koydu. İtalyan teknik adam, "Teklifler var ama kesin olarak Juventus'ta kalacağım" dedi

Cimbom filede Arkas'ı devirdi
Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde Galatasaray deplasmanda Arkas'ı 3-2 yenerek çok flaş bir skora imza attı. Diğer sonuçlar: Ted Kolej-Belediye: 3-2, Halbank-Ziraat: 3-1, Yenişehir-Maliye: 1-3, Torul-Çankaya: 3-0, Fenerbahçe- 4 Eylül: 3-0.

Barça kazandı Messi '40' yaptı

Üst üste aldığı Real Madrid yenilgileri ile sarsılan Barcelona evinde lig sonuncusu Deportivo'yu 2-0 yenerek moral buldu. Barça'nın golleri Alexis ve Messi'den geldi. Üst üste 17. lig maçında fileleri havalandıran Messi bu sezon 40. golüne imzasını attı.

Halterde yeni patron Taşpınar

Türkiye Halter Federasyonu'nda Olağanüstü Genel Kurul sonrasında başkanlığa Tamer Taşpınar seçildi. Taşpınar 241 delegenin 149'unun oyunu almayı başardı. Taşpınar, "Türk halteri yeniden eski güzel günlerine dönecek" diye konuştu.

Denizlispor 3 puan hedefliyor
PTT 1. Lig'de bugün sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Denizli hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi. Teknik direktör Selahattin Dervent, "3 puan için sahaya çıkacağız. Futbolcularıma güvenim tam" dedi.

Demirören'den ampüteye destek
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, engelli sporların TFF'ye bağlanması için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Demirören, "Engelli sporcuların TFF'ye bağlanması için çalışmalara devam edeceğiz" dedi.