Metris'te kutlama

Bursaspor'u 2-1 yenen Beşiktaş, Metris'te tutuklu bulunan kurmaylarını unutmadı... M. Pektemek, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ ve Necip soluğu cezaevinde aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2011 Güncelleme 24 Eylül 2011, 00:00
Metris’te kutlama

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de önceki gün Bursaspor'u 2-1 yenen Beşiktaş, şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan kurmaylarını unutmadı. Siyah-Beyazlı futbolculardan Mustafa Pektemek, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ ve Necip Uysal soluğu Metris'te aldı. Yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte Metris Cezaevi'ne giden 5 futbolcu, teknik direktör Tayfur Havutçu, asbaşkan Serdal Adalı ve protokol müdürü Ahmet Ateş'i ziyaret etti.

KAZANDIK HEMEN SİZE GELDİK!
Kapalı kapılar ardında gerçekleşen ziyarette oldukça duygusal anlar yaşandığı öğrenildi. Tutuklu bulunan 3 isimle hasret gideren futbolcuların, "Uzun zamandır gelmeyi planlıyorduk, ancak böyle bir galibiyetin ardından çok daha anlamlı oldu. Dün gece (önceki gece) elde etitğimiz galabiyeti sizlere armağan ediyoruz" dedikleri öğrenildi. Son derece duygusal anlar yaşayan Havutçu, Adalı ve Ateş'in ise, "Beşiktaş'ımızın gücünü herkese gösterdiniz. Sizinle gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandıkları öğrenildi.

KENDİMİZE İNANDIK KAZANDIK!
Bursa galibiyetinin mimarlarından olan İsmail Köybaşı, maça ilişkin yaptığı açıklamada ise, "Deplasmanda kazanma alışkanlığını kazanmamız gerekiyordu. Takıma katkı sağladığım için inanılmaz derecede mutluyum" ifadelerini kullandı.