Şimdi biz mi suçlu olduk

Taraftarlar, "Güiza'yı kim olsa ıslıklardı. Para verip maça gidiyoruz şimdi suçlu biz mi olduk? Başkan yanlış yapıyor" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2010 Güncelleme 12 Kasım 2010, 13:04
Şimdi biz mi suçlu olduk

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önceki gün Lig TV'de yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü... Yıldırım'ın özellikle geçtiğimiz sezon oynanan Kadıköy'de kaybedilen Bursaspor maçıyla ilgili olarak, "2-1 öndeyken taraftarlar Güiza'ı ıslıklayıp, 'Semih' diye bağırdı. Bir anda karışıklık oldu ve maç 3-2'ye geldi. Bu yüzden şampiyonluğu kaybettik" sözleri büyük tartışma yarattı.

ARTIK SİZE KİMSE İNANMIYOR
Sarı-Lacivertli taraftarlar, internetteki buluşma noktaları olan antu.com'da Başkan Yıldırım'ın sözlerine isyan bayrağını açtı. Büyük fedekarlıklar yapıp yağmur çamur demeden para vererek maça gittiklerini söyleyen taraftarlar, "Bizim yerimizde kim olsa Güiza'yı ıslıklardı. Başkan'ın sözleri çok yanlış olmuş. Güiza'yı takımda tutanların hiç mi suçu yok. Artık size kimse inanmıyor. Ne sen kendini yor ne de bizi" ifadesini kullandı.

BİZİ MÜŞTERİ GİBİ GÖRÜYORSUN!
Başkan Yıldırım'ın Eskişehir maçında Bilica'ya gösterilen tepkiyle ilgili yanlış bilgilere sahip olduğunu da belirten taraftarlar, "Yenilen golden sonra münferit olarak ufak bir tepki oluştu. Zaten kısa bir süre sonra bu tepkilere de son verildi. Başkanım bizi müşteri gibi görüyorsun. Fakat Güiza'ya tepki gösterilince de sorumlu bizi ilan ediyorsun" şeklinde tepkilerini dile getirdiler. Yıldırım'ın
bu sözlere vereceği tepki de merak ediliyor.

GÜRCAN BİLGİÇ
Güiza sabırları taşırdı
2-0'dan 3-2'ye gelen bir maçın skorunu taraftarın protestosuna bağlamak çok doğru değil. Taraftarın futbolcuları yuhalaması da doğru değil ama hem teknik heyetin hem de yöneticilerin bazı hassasiyetlere dikkat etmesi gerekiyor. Sonuçta Güiza sabırları taşırmış ki, tepki gösterdiler. Başkan Yıldırım çok para verdi diye kimse Güiza'yı beğenmek zorunda da değil.

İLKER YAĞCIOĞLU
Doğru yaklaşım değil

Bence şampiyonluğun kaybedilmesini buna bağlamak doğru bir yaklaşım değil. Verdiği örnek yanlış olmuş. Ama taraftarın oyuncuları sonuna kadar desteklemesi konusunda kendisine katılıyorum. Başkan bence şu mesajı vermek istemiş: Taraftarlar sahada F.Bahçe formasını giyen her oyuncuya özellikle kötü oynadığı anlarda sonuna kadar destek olmalı. Benim anladığım bu.