Fener'in kalesi düştü

Sakat V.Demirel kadroya alınmadı. V.Babacan da Kayserispor'a verildi. Bu gece kalede Mert görev yapacak. Yedeği ise A2'den Ertuğrul olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2010 Güncelleme 23 Ağustos 2010, 12:45
Fener’in kalesi düştü

İÇİNDEKİLER

Haftanın en önemli maçında bu akşam Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de büyük bir kale krizi yaşanıyor. Avrupa Ligi'nde Young Boys ile oynanan maçta sakatlanan fakat perşembe günü PAOK karşısında forma giyen Volkan Demirel, ağrıları arttığı için son anda Trabzonspor maçının kadrosundan çıkartıldı.

İLK KEZ GEÇEN HAFTA FORMA GİYDİ
Bu sezona kadar milli kalecinin yedeği olarak görev yapan Volkan Babacan da Kayserispor'a kiralık olarak verildiği için kadroda bulunmuyor. Teknik direktör Aykut Kocaman bu nedenle kalede genç Mert Günok'a forma verecek. Kariyerindeki ilk lig maçına geçen hafta Volkan Demirel'in sakatlanması üzerine Antalyaspor önünde çıkan Mert, 45 dakika boyunca kaleyi korumuştu. 21 yaşındaki file bekçisi 1 kez de Türkiye Kupası maçında görev yaptı.

ERTUĞRUL LİG VE KUPADA OYNAMADI
Volkanlar'ın yokluğunda Mert'in yedeği ise bir başka genç galeci Ertuğrul Taşkıran olacak. A2 takımında görev yapan 21 yaşındaki Ertuğrul daha önce Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda hiç forma giymedi. Fenerbahçe'nin Trabzon yolculuğu sırasında tüm gözler Mert Günok'un üzerinde toplandı. Bordo-Mavili takımın etkili isimleri karşısında çok önemli bir sınav verecek olan genç kaleci, rahat tavırlarıyla herkesin dikkatini çekti. Futbola Kocaelispor altyapısında başlayan Mert, 2001 yılında Fenerbahçe'ye geçti.

SEN BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELİRSİN
A2 takımında dikkatleri çeken Mert, Aykut Kocaman'ın da gözüne girdi. Volkan Demirel'in de dün gece Mert'i aradığı ve "Heyecan yapma. Sen bu işin üstesinden gelirsin" dediği ifade edildi.