Rijkaard patladı!

Galatasaray'ın Hollandalı çalıştırıcısı tüm takıma tehdit gibi mesajlar verdi.

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 16 Ağustos 2010, 14:32
Rijkaard patladı!

İÇİNDEKİLER

Rijkaard, Sivasspor maçının bitiminde hışımla girdiği soyunma odasında futbolcularına "Kaç kere daha duran toptan gol yiyeceksiniz?" diye bağırdı, "Hata yapan bundan böyle kulübede oturur" restini çekti.

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın Sivas deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından
soyunma odasında oyuncularına patladığı öğrenildi.

Karşılaşma sonrasında sinirli bir şekilde soyunma odasına giren Rijkaard'ın, oyuncularına ateşli bir biçimde, "Bu kadar kolay gol yiyorsunuz. Mağlubiyeti nasıl böyle rahatlıkla kabullenebiliyorsunuz? Kaç defa daha duran toplardan gol yiyeceksiniz?" diyerek çıkıştığı vurgulandı. Rijkaard'ın bu hararetli şekilde konuşmasının ardından kapıyı sert bir şekilde vurarak soyunma odasını terk ettiği öğrenildi.

KARPATY ONUR MAÇI İLAN EDİLDİ
Florya'da bir kere daha futbolcularını karşısına alan ve herkesten Sivas maçını unutmasını isteyen Hollandalı çalıştırıcının "Ali Sami Yen'de oynayacağımız Karpatymaçını kazanarak, taraftarlarımıza kendimizi affettirmeliyiz. Artık hata istemiyorum. Hata yapan, kendisini kulübede bulur" diyerek gözdağı verdiği ortaya çıktı.

Futbolcularına Sivas maçında yapılan hataları bir kere daha izlettiren teknik adamın, savunmada yaşanan konsantrasyon ve adampaylaşma problemini giderebilmek için ekstra çalışmalar yaptırmayı düşündüğü belirtildi. Rijkaard'ın en çok da defans elemanlarına kızdığı ve özellikle de Servet Çetin ile Ali Turan'ı uyardığı vurgulanırken, bu iki oyuncuya bir daha forma şansı vermeyebileceği öne sürülüyor.