Aşka geldi!

Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu'na olan büyük aşkını anlattı: 35 yıl önce bana anestezi yaptı. O günden beri uyuşuk duruyorum.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2015 Güncelleme 23 Haziran 2015, 00:43
Aşka geldi!

İÇİNDEKİLER

Başbakan Ahmet Davutoğlu, önceki akşam Darülaceze'yi ziyaret edip iftar yemeğine katıldı. Burada eşine olan aşkını dile döktü. Başbakan, önceki akşam, mesaisini yaşlılara ve bakıma muhtaç vatandaşlara ayırdı. Onlarla zaman geçirdi. Bu buluşmada kendisine eşi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Sare Davutoğlu da eşlik etti. İftarda yaptığı konuşmanın ardından bahçeye çıkan Davutoğlu, tavla oynayan yaşlı vatandaşların yanına geldi. Davutoğlu, tavla oynarken sigara içen Darülaceze sakinine, "Sigara zarar vermiyor mu?" diye sordu.

"BENİ KANDIRDI, NİKAH KIYDIRDI"
Ziyaret sırasında bazı Darülaceze sakinleri, Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'na şiirler okudu. Yaşlı bir kadın ise Sare Davutoğlu'nu gösterip Başbakan Davutoğlu'na, "O kandırdı seni" dedi. Yaşlı kadının sözleri Davutoğlu'nu güldürdü. Başbakan Davutoğlu ise yaşlı kadına, "O kandırdı beni, peşimden koştu. Hala kandırıyor. Allah ayırmasın. Beni bir gün kandırdı, bir baktım ki nikah salonundayız. İyi ki kandırmış" dedi. Yaşlı kadın daha sonra Davutoğlu'na, "Bir defterde resmin var. Çok yaşlı çıkmışsın" dedi. Davutoğlu ziyaret sırasında kısa boylu bir kadınla fotoğraf çektirmek için de diz çöktü.

"SARE HANIM BANA ANESTEZİ YAPTI..."

Ardından emekli bir anestezi uzmanını kaldığı odada ziyaret eden Davutoğlu, eşine olan aşkını burada dile getirdi. Söylediği "Sare Hanım kadın doğum uzmanı ama bana anestezi yaptı 35 yıl önce. O günden bugüne uyuşuk duruyorum" sözleri, herkesi güldürdü. Bu konuşmayı duyanlar, "Başbakan, eşine olan aşkını dillendirdi" yorumunu yaptı. Yaklaşık 3 saat süren ziyaretin ardından Davutoğlu ve eşi, Darülaceze'den ayrıldı.