Kim Milyoner Olmak İster’de rüya gibi evlenme teklifi

ATV'nin fenomen programı Kim Milyoner Olmak İster’de rüya gibi bir evlenme teklifi gerçekleşti. Erol Yılmaz, 4. soruda telefonla joker hakkı için kız arkadaşı Damla Hanım’ın babasını istedi. Ardından sevgilisinin yanına gidip, evlenme teklif etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2022 Güncelleme 11 Eylül 2022, 06:56
Kim Milyoner Olmak İster’de rüya gibi evlenme teklifi

İÇİNDEKİLER

Kenan imirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla atv ekranlarının fenomen programı Kim Milyoner Olmak İster'de çok ilginç bir olay yaşandı. Etimesgut'ta park görevlisi olarak çalışan Erol Yılmaz, 4. soruda bombayı patlattı. Yarışmacı, 'Hangi adda, Trabzon'a özgü tatlı vardı?' sorusunda telefon joker hakkını kullandı. Kız arkadaşı Damla Hanım'ın babası Ayhan Dilek'i arayan Erol Yılmaz, kısa görüşmenin ardından sevgilisi Damla Hanım'ın yanına giderek evlenme teklifinde bulundu. Büyük bir şaşkınlıkla karşılaşan Damla Hanım 'Evet' diyerek coşkulu anlara neden oldu. "Son kararım" diyen Erol Yılmaz, en büyük ödülünü alarak alkışlarla yarışmadan uğurlandı. Sosyal medyada da geniş yankı bulan olayla ilgili ilginç yorumlar yapıldı:



Erol'un son kararı efsaneydi.
Karar vereceksen böyle olmalı.
Erol Yılmaz tarihe geçti. Joker baba olunca, büyük ikramiye evlilik oldu.
Evet ikisine de çok güzel yakıştı.

DAMLA DİLEK
Babası Ayhan Dilek'in evliliğe onay vermesinin ardından Damla da gözyaşlarını tutamadı.

EROL YILMAZ
Erol Yılmaz, yarışma heyecanını atlattıktan sonra uzun süredir hayalini kurduğu isteme ve evlilik teklifini başarıyla gerçekleştirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN