Siren Ertan’ın geceleri kabusa döndü!

Sosyetik modacı Siren Ertan’ın geceleri kabusa döndü. Bebek’te yalı dairesinde oturan Ertan, geç saatlere kadar çalan yüksek sesli müziğe isyan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2021 Güncelleme 04 Eylül 2021, 07:01
Siren Ertan’ın geceleri kabusa döndü!

İÇİNDEKİLER

Sosyetik Siren Ertan'a Bebek'teki yalı dairesinde rahat yok. Eşi Ersin Kayalar ile aylık kirası 10 bin dolar olan 235 metrekarelik dairede oturan Siren Ertan'ın evinde huzuru kalmadı. Boğaz'a nazır geniş bir salon, 5 oda, mutfak ve 3 banyodan oluşan dairesini kendisi dekore eden Siren Ertan, sahil hattında gece geç saatlere kadar yükselen müzik seslerinden şikayetçi. Boğaz'da tekne turlarından çıkan abartılı müzik sesi ve sahildeki sokak çalgıcılarına kadar dert yanan Ertan, şunları söyledi:

'ONLARA YAPILSA KATİL OLURLAR'
"Bu büyük saygısızlık, büyük haksızlık. Müziğin sesini ve araç camlarını sonuna kadar açıp gezenler... Bebek kırolarından bahsetmiyorum bile. Aynı şey kendi semtlerinde, kendi evlerinin önünde yapılsa, çocukları yataktan fırlasa, sabah işe gitmek için her gece uykusuz kalsalar katil olurlar ama." Çare isteyen Siren Ertan sözlerini şöyle sürdürdü: "Hastalık, matem, uyku saati düşünülmeden kontrolsüz her gece aynı şeyleri yaşıyorum."

Sosyetik güzel, evinin manzarasındaki ses kirliliğini akşam 23.21'de saniye saniye kaydetti.

Sahil hattında gece geç saatlere kadar gürültü bitmiyor. (DENİZ BAYAR)