Hacı Sabancı aşkı sayesinde adını duyuran Nazlı Kayı ‘reklam işini’ sevdi

İş hayatından daha çok magazin sayfalarından tanıdığımız Hacı Sabancı aşkı sayesinde adını duyuran Nazlı Kayı, 'reklam işini' sevdi. İngiltere'de hukuk üzerine eğitim gören ancak üniversite diplomasını alamayan Bursalı genç kadın, Sabancı aşkı ciddiyet kazanınca da hemen Bahçeşehir Üniversitesi'ne yazıldı. İdolü olarak gördüğü Pınar Sabancı'nın izinden giderek psikoloji eğitimi gören Nazlı Kayı, amacının da öldükten sonra dünyada bir iz bırakmak olduğunu söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2021 Güncelleme 03 Şubat 2021, 07:01
Hacı Sabancı aşkı sayesinde adını duyuran Nazlı Kayı ‘reklam işini’ sevdi

İÇİNDEKİLER

İş hayatından daha çok magazin sayfalarından tanıdığımız Hacı Sabancı aşkı sayesinde adını duyuran Nazlı Kayı, 'reklam işini' sevdi.

İngiltere'de hukuk üzerine eğitim gören ancak üniversite diplomasını alamayan Bursalı genç kadın, Sabancı aşkı ciddiyet kazanınca da hemen Bahçeşehir Üniversitesi'ne yazıldı.

İdolü olarak gördüğü Pınar Sabancı'nın izinden giderek psikoloji eğitimi gören Nazlı Kayı, amacının da öldükten sonra dünyada bir iz bırakmak olduğunu söyledi.

KOMİK GÖRÜNTÜLER
Nazlı Kayı, üniversite diplomasını eline kadar da boş durmamak istemiş olacak ki; konu mankeni olmaya karar verdi.

Hacı Sabancı sayesinde Instagram'da 207 bin takipçi sayısına ulaşan genç kadın, işi ticarete dökmeye karar verdi.

Bugüne kadar birçok ürünün reklamını sosyal medyadan yapan Nazlı Kayı, önceki gün de bir estetik merkezine gitti.

900 TL'lik 'Prenses' isimli cilt bakımını bedava yaptırmak için bu anları Instagram'da paylaşan Bursalı genç kadının yüzü gözü maskeli ve kremli halleri güldürdü.

GELİR KAPISI YAPTI
60 TL'lik kremden tutan da en pahalı moda markalarına kadar birçok ürünün reklamını Instagram hesabından yapan Nazlı Kayı, sosyal medyadaki vergisiz kazanç işini sevdi. Kayı'nın yaptığı reklamlar karşılığında aylık kazancı neredeyse 80 bin TL'yi buluyor.

TAKLİTE DEVAM
Saçından makyajına tarzından okuduğu okula kadar her şeyde Pınar Sabancı'nın izinden giden Nazlı Kayı, Instagram'da da 'taklite devam' dedi… Kayı, tıpkı Sabancı'nın yıllardır yaptığı gibi bilgisayar başından ders notlarını paylaştı.