Sinem Kobal, Bergüzar Korel, Demet Özdemir ve diğer ünlülerden 'evde kal' çağrısı: Güzel günler gelecek

Sinem Kobal’dan Bergüzar Korel’e, Aslı Enver’den Pınar Sabancı’ya kadar magazin ve sosyetenin birçok ünlü ismi, hayranlarına moral aşıladı. “Güzel günler gelecek” diyen ünlüler, “evde kalın” çağrılarını da yineledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2020 Güncelleme 29 Mart 2020, 07:06
Sinem Kobal, Bergüzar Korel, Demet Özdemir ve diğer ünlülerden ’evde kal’ çağrısı: Güzel günler gelecek

İÇİNDEKİLER




Ünlüler,
bir yandan sevenlerine "Evde kalın" çağrısı yaparken bir yandan da umut aşılıyor. Bergüzar Korel'den Demet Özdemir'e kadar birçok ünlü sima, "Her şey yoluna geçecek" mesajı verdi. Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu ve Aslı Enver ise yakında baharın geleceğini söyleyip sevenlerine moral oldu.

KOREL'İN İNANCI SONSUZ
27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü sosyal medyadan kutlayan Bergüzar Korel, "Siz canım seyirci. Alkışlarınızın kalbimi titrettiği bugünü sahnede kutlayacağımız günler yaşayacağımıza inancım sonsuz" notuyla herkese umut oldu.


BUNLAR GELİP GEÇECEK
Günlerdir ailesiyle evde olan Pınar Sabancı, "Belirsizlik, endişelendiriyor ama bu sürecin geçmişe bakıp hatırlayacağımız bir anı olacağını unutmayın" dedi.

Psikoloji eğitimi alan Sabancı, ekledi: "Annelerinizin de sokağa çıkamadığı günler şimdi kötü hatıralar olarak kalmadı mı! Bunlar da gelip geçecek unutmayın."


DEMET ÖZDEMİR
Evde karantina kuralına uyan güzel oyuncu, dün sabahki paylaşımına şöyle yazdı: "Umutlu uyanmışım besbelli. Bitecek, her şey yoluna girecek; yeter ki alalım derslerimizi."


GÜZEL HAYALLER
Sosyetik Hande Acar da şu mesajıyla takipçilerine seslendi: "Hayatta gerçekleşmiş hiçbir şey yoktur ki önceden hayali kurulmamış olsun. Haydi şimdi güzel günlerin hayalini kuralım. Çünkü onlar da gelecek." Acar, bir yandan da "Evde kalın, bu kötü günleri çabucak atlatalım" çağrısını da tekrarladı.


SİNEM KOBAL
Güzel oyuncu Sinem Kobal, eski bir pozunu paylaşıp "Güzel günler göreceğiz çocuklar. Motorları maviliklere süreceğiz" diye yazdı.


BENNU GEREDE
Her şey geçer ve geçiyor…
Ümidimizi asla kaybetmeyelim. Sevgi ile tutunalım. Birbirimize kalkan olalım. Bunu atlatacağız güzel dünyamız ve Türkiyem."