Taha Tatlıcı, Tolga Karel'in izinden gidiyor! Önce eski eşi şimdi de eski sevgilisi...

Taha Tatlıcı, oyuncu Tolga Karel’in eski eşinden sonra şimdi de eski sevgilisi Öykü Çelik ile aşk yaşamaya başladı. İşadamı ile güzel oyuncu, sosyal medyada da birbirlerini takibe aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2020 Güncelleme 09 Mart 2020, 07:03
Taha Tatlıcı, Tolga Karel’in izinden gidiyor! Önce eski eşi şimdi de eski sevgilisi...

İÇİNDEKİLER

Ünlüler dünyasında yaşanan ilişkiler "Bu kadar da olmaz" dedirtiyor... Manken Günay Musayeva ile olaylı aşkı biten Taha Tatlıcı, yeni sevgilisiyle yine şaşırtacak. Hayatını ABD'de devam ettiren oyuncu Tolga Karel'in eski eşi Günay Musayeva ile 2018'den beri aşk yaşayan Taha Tatlıcı, bu ilişkide hüsrana uğradı. İşadamı, Musayeva'dan sonra yine Tolga Karel'in eski sevgilisi olan Öykü Çelik'le aşk yaşamaya başladı.

AŞKIN ADRESİ ZORLU
İddiaya göre; güzel oyuncunun isteğiyle ilişkilerini şimdilerde gözlerden uzak yaşayan ikili, sık sık Tatlıcı'nın Zorlu Residence'taki dairesinde buluşuyor. Çelik'in işlerini bahane göstererek Tatlıcı ile basından kaçtığı konuşulurken; ikili, sosyal medyadan da takipleşmeye başladı. Tatlıcı'nın Tolga Karel'in eski eşinden sonra eski sevgilisiyle de aşk yaşaması "Tolga'nın izinden gidiyor" dedirtti.


Tolga Karel - Günay Musayeva


KAREL'İN İZİNDEN
ABD'de TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel, Sarah Scott ile mutlu bir hayat sürüyor. Korel, 2010'da evlendiği Günay Musayeva'dan 2015'te ayrılmıştı.

Ünlü oyuncu 2008 yılında da Öykü Çelik'le aşk yaşamıştı.



Tolga Karel - Öykü Çelik



Model Günay Musayeva ve Taha Tatlıcı, olaylı aşklarıyla sık sık gündem oluyordu.

TAKVİM ÖZEL - MAGAZİN SERVİSİ