Özge Ulusoy, Eda Taşpınar ve Ayşe Kucuroğlu gibi sosyetik isimler ikinci el çanta satışlarını patlattı

Ünlü hanımlar, şıklıklarının tamamlayıcısı lüks çantalara servet ödemek yerine ekonomi yaptı. Sanat, moda ve cemiyetin ünlü isimleri, ikinci el çanta satışlarını patlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2019 Güncelleme 01 Aralık 2019, 07:56
Özge Ulusoy, Eda Taşpınar ve  Ayşe Kucuroğlu gibi sosyetik isimler ikinci el çanta satışlarını patlattı

İÇİNDEKİLER

Ünlüler arasındaki 'ikinci el' modası hızla yayıldı. Sanat ve cemiyet hayatının ünlü hanımları, şıklıklarını tamamlayan lüks çantalara servet ödemek yerine ekonomi yapmaya başladı. İkinci el tutkunu ünlü hanımlar, son dönemde Zeynep Akçıray'ın sahibi olduğu Etiler'deki 'Deluxe Seconds' mağazasının müdavimi oldu. Mağazadaki Balenciaga, Chanel, Burberry, Balmain, Dolce & Gabbana, Valentino, Roberto Cavalli, Louis Vuitton, Hermes ve Fendi gibi lüks markaların ikinci el çantaları sosyetik güzeller tarafından kapışıldı.

Dünya markalarının az kullanılmış çantaları, davetlerde ünlü hanımların kurtarıcısı haline getirdi. Bu arada davetlerin vazgeçilmez isimlerinden ikoncan Eda Taşpınar, model Özge Ulusoy ve sosyetik işletmeci Ayşe Kucuroğlu da ikinci el modasının müdavimleri arasında yer alıyor. Az kullandıkları moda parçalarını satışa çıkaran bu isimler, ikinci el kıyafet ve çanta da satın alıyor.



Özge Ulusoy, lüks çantaları ile davetlerde boy gösteriyor.



Stili ile adından söz ettiren Eda Taşpınar, ikinci el modasını yakından takip ediyor.



Ayşe Kucuroğlu, ikinci el moda furyasına kapılan isimlerden...