Falcao Ailesi para basıyor! Lorelei Taron gelen reklam tekliflerine kayıtsız kalmadı

Falcao gibi eşi Lorelei Taron da Türkiye’de para basmaya başladı. Galatasaray’ın güzel yengesi, gelen reklam tekliflerine kayıtsız kalamadı. Arjantinli şarkıcı, Instagram’da reklam içerikli paylaşımlara start verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2019 Güncelleme 21 Eylül 2019, 08:01
Falcao Ailesi para basıyor! Lorelei Taron gelen reklam tekliflerine kayıtsız kalmadı

İÇİNDEKİLER




Galatasaray'a
transferiyle olay olan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, yılda kazanacağı en az 5 milyon Euro'luk ücretiyle de gündem yaratmıştı. Galatasaray taraftarının Falcao kadar ilgi gösterdiği bir diğer isim ise Arjantinli şarkıcı Lorelei Taron oldu. Dünyaca ünlü futbolcunun üç çocuğunun annesi 31 yaşındaki yenge, İstanbul'a adım atar atmaz restoranlardan giyim markalarına kuaförlerden kozmetik markalarına kadar birçok firmanın yakın markajına girdi. Instagram'da 1 milyon takipçi sayısını aşan Lorelei Taron, kendisine gelen reklam içerikli paylaşım tekliflerine kayıtsız kalmadı.


Önceki gün imajını yenileyip saçlarına kaynak yaptıran güzel yenge, sosyal medyadan gittiği kuaförü paylaştı.


Lorelei Taron'un eşi Radamel Falcao ile birlikte reklamlarda oynaması için teklif üzerine teklif alması da "Falcao Ailesi, para basacak" dedirtti.


YILLIK GELİRİ 5 MİLYON EURO
Yılda net 5 milyon Euro kazanacak olan Radamel Falcao, sözleşme detaylarındaki bonus maddeleriyle bu kazancını yıllık 7.5 milyon Euro'ya çıkarabilir.