Hülya Avşar'dan kızı Zehra Çilingiroğlu'na destek: Bugün flört yarın eş olur

Hülya Avşar, birkaç aydır Alaattin Kadayıfçıoğlu ile aşk yaşayan kızı Zehra’ya destek verdi. Geçtiğimiz akşam genç aşıklarla Tarabya’da yemek yiyen ünlü sanatçı, ikilinin ilişkisi için ‘Bugün flört, yarın eş olur’ diyerek kızının evlenmesine sıcak baktığını vurguladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2019 Güncelleme 02 Nisan 2019, 09:44
Hülya Avşar’dan kızı Zehra Çilingiroğlu’na destek: Bugün flört yarın eş olur

İÇİNDEKİLER



Geçtiğimiz
hafta aşkı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile Arnavutköy'ü birbirine katan Zehra Çilingiroğlu'na annesi Hülya Avşar'dan destek geldi. Ünlü sanatçı, geçtiğimiz akşam kızı ve sevgilisiyle Tarabya'daki bir restoranda bir araya geldi. Kızı ve müstakbel damat adayıyla yemek yiyen ünlü sanatçının keyfi yerindeydi. Gecenin sonunda mekanı ilk terk eden Kadayıfçıoğlu oldu. Genç adam, soruları yanıtsız bırakıp hızla aracına geçti. 10 dakika sonra da Hülya Avşar, kızı Zehra'yla balıkçıdan ayrıldı.


Ünlü sanatçı, kızının ilişkisi hakkında ise ilk kez konuştu:

'HER ŞEY KADER KISMET...'
"İkisi de tatlı çocuklar. Gençler keyfini çıkarsınlar, gezsinler tozsunlar… Hayatta her şey kısmet. Bugün flört olur, yarın eşi olur. Olmaz ayrılır, başka bir erkek arkadaşı olur. Hayat bu. Zehra, bir gün evlilik kararı verirse sonuna kadar arkasında olurum. Ondan da güzel eş olur." 21 yaşındaki kızının özel hayatına destek çıkan Hülya Avşar'ın bu sözlerinin ardından gözler eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na çevrildi. Çilingiroğlu, geçen hafta genç kızın yeni sevgilisiyle Arnavutköy'de araçlarını basın mensuplarının üzerine sürmesi haberi sorulunca da "Televizyon bozuk" diyerek geçiştirmişti.


DAMADA ONAY ÇIKTI
Avşar Kızı, Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun efendi bir genç olduğunu söyleyip damat adayını övdü.


Utangaç tavırlarıyla dikkat çeken genç adam, yemek sonrası hızla mekanı terk edip aracına atladı.

DOĞAN SAVAŞ