Süreyya Yalçın, villa konforunu karavana çevirdiği dev otobüse taşıdı

Lüks hayatıyla bilinen Süreyya Yalçın, villa konforunu karavana çevirdiği dev otobüse taşıdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2019 Güncelleme 11 Mart 2019, 08:01
Süreyya Yalçın, villa konforunu karavana çevirdiği dev otobüse taşıdı

İÇİNDEKİLER

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın ile Ozan Baran, Ocak 2016'da İstanbul'da evlenmiş ve ABD'nin Miami şehrine yerleşmişlerdi. Evlilik öncesinde de Miami'de yaşayan ikili, uzun süredir planladıkları ABD turuna çıkmışlar. 5 gün önce tatil startı veren sosyetik çift, Mississippi ve Alabama eyaletlerini gezmiş. İkili, Georgia ve Virginia eyaletlerini de 10 gün daha gezecekmiş. Bu tur için geçtiğimiz sene aldıkları otobüsü baştan aşağı dizayn ettiren ünlü çift, bu karavanın bitmesiyle tura koyulmuşlar. Özel olarak yaptırılan otobüsün içinde yatak odası, banyo, giyim odası, mutfak ve hizmetli odası gibi hemen hemen her şey mevcutmuş. Çiftin konforları için her şeyi düşünerek tasarlattığı otobüs, park halindeyken yan tarafları da açılıp oda oluyormuş. Rahatı için servet harcayan Süreyya Yalçın ve Ozan Baran çifti, tatillerini bitirdikten sonra kısa bir süreliğine de olsa Türkiye'ye gelip aileleriyle hasret giderecekmiş.

Bu arada geçtiğimiz gün Süreyya Yalçın, sosyal medyada ultrason görüntüsü paylaşınca ikoncanın hamile olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Yalçın'ın paylaştığı ultrason görüntüsü çok yakın bir arkadaşına aitmiş. İkoncan, arkadaşının hamile olduğunu öğrenince mutluluktan paylaşmış. Anlayacağınız sosyetik güzel, hamile değilmiş…

AYRILSAK DA BERABERİZ
Ferhat Göçer ile Ömür Gedik, 11 yıllık birlikteliklerini noktalamıştı. Çifti, son günlerde Kanyon AVM'de üç kere üst üste gördüm. Gina'ya her gittiğimde ikiliyle karşılaşınca "Acaba barıştılar mı?" dedim. Ayrı ayrı restorana giren çift, saatlerce sohbet ettikten sonra mekandan ayrı ayrı çıkıyor. Sanırım, birlikte gözükmek istemiyorlar. Her ayrılık kötü bitecek değil. Demek ki Göçer ile Gedik de 11 yılın verdiği alışkanlıkları üstlerinden atamıyor ki buluşuyorlar.


KİBARİYE'YE HACİZ ŞOKU!
ŞARKICI Kibariye ile kendisinden 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık'ın evliliğinin bir senedir çatırdadığı konuşuluyordu. Hatta Küçükbalçık'ın Kibariye'yi Lübnanlı bir spor hocası ile aldattığı ileri sürülmüştü. Her seferinde eşinin arkasında duran Kibariye, bu kez de Küçükbalçık'ın borçları yüzünden kriz yaşıyor. Eşinin borçlarını ödemek için elinden geleni yapan sanatçı, geçtiğimiz ay Kıbrıs'ta sahne almıştı. Fakat sahne sırasında haciz memurları otelin kapısına dayanmış. Konser esnasında bu olayı duyan Kibariye, büyük şok yaşamış. Formalite gereği evraklara imza atan sanatçı, bu kez de Şişli'de bir mekanda sahne alacaktı. Günler öncesinden duyurusu yapılan konser, meğer yine haciz korkusuyla o gün iptal edilmiş. Kibariye, bu olaylar yüzünden de eşiyle büyük kriz yaşamış. Ünlü çift, umarım evliliklerindeki sorunları çözer ve eski mutlu günlerine geri döner.


GÜLMEYE HAZIR OLUN
TV ekranlarında seyirciye keyifli anlar yaşatan Önder Açıkbaş, ÖTV'nin iki sevilen karakteri Mazlum Kuzey ve Kuddusi'yi aynı filmde buluşturdu. Açıkbaş'ın yazıp yönettiği 'Mazlum Kuzey&Kuddusi 2 La Kasa da Para Var' filmi 12 Nisan'da görücüye çıkacak. Fragmanını izlediğim ve çok beğendiğim film, ilkinin devam niteliğinde… Bu, film izleyenleri kahkahaya boğacak. Benden söylemesi…

UFUK ÖZCAN/ KUYTU KÖŞE