Manchester City’nin yıldızı İlkay Gündoğan, Beşiktaşlı Kagawa ve Fenerbahçeli Mehmet Ekici güzel havanın tadını çıkardı

Manchester City’nin yıldızı İlkay Gündoğan, Beşiktaşlı Kagawa ve Fenerbahçeli Mehmet Ekici ile İstanbul’da güzel havanın tadını çıkardı. Ünlü futbolcu, Instagram’da paylaştığı karenin altına şu notu yazdı: Boğaz’ın samurayları buluştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2019 Güncelleme 06 Mart 2019, 08:07
Manchester City’nin yıldızı İlkay Gündoğan, Beşiktaşlı Kagawa ve Fenerbahçeli Mehmet Ekici güzel havanın tadını çıkardı

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Lig'de zirveyi Liverpool'un elinden kapan Manchester City'nin yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan, geçtiğimiz gün kafa dinlemek için Türkiye'ye geldi. 28 yaşındaki futbolcu, uçaktan iner inmez Beşiktaş'ın yeni yıldızı Shinji Kagawa ve Fenerbahçeli Mehmet Ekici ile Bebek'te kahvaltı etti. Kahvaltı sonrası başka bir mekana oturup Boğaz keyfi yapan futbolcular, kendilerine gösterilen yoğun ilgiye karşılıksız kalmayıp hayranlarının fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi.

İlkay Gündoğan, buluşmada çektirdikleri fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı. Karenin altına da "Boğaz'ın samurayları buluştu" diye yazdı. Japon futbolcu Kagawa'ya jest yaptı. Fotoğrafı beğenen Kagawa ise kendi hesabından İlkay ile olan karesini paylaştı. Fotoğrafın altına da "Kardeşim, İstanbul'a hoş geldin" yazıp, Türk bayrağını yapıştırdı. Üçlünün fotoğraflarına beğeni yağdı.