Asena Atalay'a small sevgili! Asena Atalay gönlünü işadamı Ayberk Kalkavan’a kaptırdı

Özel hayatıyla manşetlerden düşmeyen Asena Atalay, yine iş başında! Sunucu, gönlünü kendinden 5 yaş küçük işadamı Ayberk Kalkavan’a kaptırdı. İkili, geçen Cuma da Akatlar’daki bir dürümcüde görüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Aralık 2018 Güncelleme 26 Aralık 2018, 07:58
Asena Atalay’a small sevgili! Asena Atalay gönlünü işadamı Ayberk Kalkavan’a kaptırdı

İÇİNDEKİLER



A
geçtiğimiz günlerde gazeteci-yazar Ahmet Hakan ile anılan sunucu Asena Atalay'ın gerçek aşkı ortaya çıktı. Atalay, Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'le 6 yıllık evliliğini 2016'da bitirdikten sonra aşk hayatında gaza basmıştı. Geçtiğimiz yaz ünlü bir saat firmasının yöneticilerinden Ahmet Talha Kaya ile Ege'de aşk tatili yapan Atalay, gönlünü iddiaya göre yine iş dünyasından bir isme kaptırdı.


GİZLİ GÖRÜŞÜYORLAR
Magazin kulislerinde konuşulanlara göre ünlü sunucu, Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Kalkavan Ailesi'nin genç veliahdı Ayberk Kalkavan ile bir süredir gizli gizli görüşüyor. Objektiflere yakalanmamak için gözlerden uzak mekanları tercih eden ikilinin kaçamağı geçtiğimiz hafta gün yüzüne çıktı.


SABAHA DEK EĞLENCE
Geçtiğimiz Cuma akşamı bir mekanda eğlenen Atalay ile Kalkavan, sabaha karşı 4 buçukta ise soluğu Akatlar'daki Dürümcü İrfan'da aldı. İkili, çevredeki meraklı bakışlardan ise kurtulamadı. 29 yaşındaki Atalay'ın inşaat sektöründe çalışan 24 yaşındaki işadamıyla yeni bir aşka yelken açması ise "Asena'ya çıtır sevgili" yorumu yaptırdı.

5 YAŞ FARK VAR
Atalay'dan 5 yaş küçük olan Kalkavan, Londra Regent's Üniversitesi'nde Küresel Ticaret ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu ve geçtiğimiz yıl da Londra'daki Cass Business School'da Deniz Ticareti ve Finans master'ı yaptı.

AYDIN HAMZA