VIP yardım

Yıllardır Dubai’de yaşayan Türk işadamı Cem Habib ile İngiliz eşi Caroline Stanbury, önceki akşamki ‘‘Brilliant is Beautiful’ galasına ev sahipliği yaptı. Yardım gecesine dünyaca ünlü yıldızlar akın etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2018 Güncelleme 09 Aralık 2018, 07:59
VIP yardım

İÇİNDEKİLER



Dubai'de
yaşayan Türk işadamı Cem Habib'in İngiliz eşi sunucu Caroline Stanbury'den alkışlık hareket… Stanbury, önceki akşam Grand Millennium Business Bay Hotel'de gerçekleşen 'Brilliant is Beautiful' galasının ev sahipliğini üstlendi. Gecede Barış ve Adalet Sanatçıları Derneği eş başkanları Hollywood yıldızları Ben Stiller ve Susan Sarandon da hazır bulundu. İlk kez Dubai'de gerçekleşen galaya İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ortanca oğlu Prens Andrew'ın eski eşi olan York Düşesi Sarah Ferguson da katıldı.


Yardım gecesinde düzenlenen açık artırmada ise Avustralyalı sanatçı Kris Fade'in bir tablosu 250 bin dolara (yaklaşık 1 milyon 326 bin lira) satıldı. Açık artırmadan elde edilen gelir, Pakistan, Uganda, Peru ve Haiti'deki genç kızların eğitimi ile yardıma muhtaç kadınların sağlık masrafları için kullanılacak.



Habib, Hollywood yıldızları Ben Stiller ve Susan Sarandon ile yakından ilgilendi.


BİR BUÇUK MİLYONA SATILDI
Kris Fade'in tablosu dernek yararına yaklaşık bir buçuk milyon liraya satıldı.