Şahan Gökbakar'dan 'şahane' sürpriz

‘Recep İvedik 6’nın çekimleri için Bursa’nın Karacabey ilçesinde olan Şahan Gökbakar, bölgeye hayran kaldı. Eşi Selin Gökbakar ile doğal yaşama düşkün olan komedyen, buradan 3 milyon 200 bin lira değerinde arsa baktı. Gökbakar, 46 dönümlük araziye çiftlik kurmak istiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2018 Güncelleme 21 Ekim 2018, 01:42
Şahan Gökbakar’dan ’şahane’ sürpriz

İÇİNDEKİLER



Yeni
filmi 'Recep İvedik 6'nın çekimleri için Bursa'nın Karacabey ilçesinde hummalı bir şekilde çalışan Şahan Gökbakar'dan sürpriz yatırım… Doğa aşığı olan komedyen, film setinin kurulu olduğu ilçeye hayran kaldı. Film için Karacabey'de bir aydır şehrin gürültüsünden uzakta doğayla iç içe zaman geçiren Gökbakar, burada çiftlik hayatı kurma fikrine sıcak baktı.


ÇİFTLİK HAYALİ KURUYOR
Komedyen, iddiaya göre de uzun süredir hayalini kurduğu çiftliği Karacabey'de hayata geçirmek için arayışa girdi. 'İvedik' serisiyle servetine servet katan ve hatta 'Recep İvedik 5'ten 85 milyon lira hasılat elde eden Gökbakar, kârlı bir yatırım yapıp, ailesiyle organik bir hayat sürmek için geçtiğimiz günlerde 46 dönümlük bir arazi baktı.


EŞİNDEN ONAY ALACAK
Gökbakar'ın incelediği büyükbaş ile küçükbaş hayvan yetiştirilebilen; organik tarıma da uygun Uluabat Gölü manzaralı arazinin fiyatı ise 3 milyon 200 bin lira. Önümüzdeki günlerde İstanbul'daki eşi Selin Gökbakar'ı da Bursa'ya götürüp araziyi gösterecek olan komedyen, eşinin de onay vermesi halinde araziyi satın alarak çiftlik kurmak için hazırlıklara başlayacak.


BURSA'YA YEMEK SERVİSİ
Ailesinin sağlığı için organik lezzetler hazırlayan Selin Gökbakar, Bursa'da çekimde olan eşine de İstanbul'dan yemek gönderiyor.

HALİL ÇİLİNGİR